REVIEW – Gorenje W8503 tehnologie moderna!

Gorenje W8503 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Vreau să vă prezint astăzi o super mașină de spălat care vine cu foarte multe caracteristici interesante, o capacitate mare de încărcare, și tehnologie care reduce consumul de apă și de energie electrică. Este vorba despre modelul Gorenje W8503 care se poate găsi un preț foarte accesibil dacă citiți acest articol până la capăt. Cititi mai multe detalii aici. Recomandarea noastra -> AICI!

Vreau să vă spun despre acest model ca arata foarte interesant și prezintă mai multe caracteristici tehnice de top pentru obținerea de cele mai bune rezultate la spălare și la stoarcere. Acest model măsoară înălțimea de 85 de cm, are o lățime de 60 de cm, și o adâncime de 60 de cm astfel este ușor de poziționat pentru că nu este foarte mare. Gorenje W8503 este o mașină de spălat clasată A+++ și consumă doar 192 de kw pe an. Acest consum redus este recunoscut deoarece Gorenje produce mașini de spălat de foarte buna calitate.

Vreau să vă spun faptul că modelul acesta de mașină de spălat oferă o capacitate de încărcare de 8 kg fiind potrivită pentru o familie de trei sau patru membri făcând față cerințelor și oferind 23 de programe de spalare avansate pentru a obține cele mai bune rezultate.

Păreri Gorenje W8503

Există programe de spălare dedicate tuturor tipurilor de țesături. A face față solicitărilor este un mare plus pentru acest model. Trebuie să vă mai spun că modelul beneficiază și de un sistem de afișaj led pe care veți verifica programul ales, durata acestuia, și puteți seta și verifica temperatura apei și viteza de centrifugare. Gorenje W8503 produce un zgomot în timpul spălării de 59 de decibeli și are viteză maximă de centrifugare de 1000 de rotații pe minut.

Cu siguranță acest model va impresiona orice utilizator obișnuit și va face față solicitărilor. Eu recomand acest model.

Vezi pretul de azi 18.09.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Gorenje W7443LA pret si pareri!
Tags: GORENJE

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*