REVIEW – Haier CFE633CSE pret si pareri!

Haier CFE633CSE Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Buna, prieteni! Vreau sa va spun ca, Combina Frigorifică Haier CFE633CSE a fost creată cu un design simplu și compact,  astfel incat sa se incadreze cu usurinta in spatiile mai restranse din casele noastre. Ușile reversibile cu mânere încorporate poziționate vertical,  sunt un plus pentru acest dispozitiv deoarece permite o utilizare confortabila.  Dispusă în bucătărie, va reprezenta  indiscutabil un plus de confort și de eleganță. Costurile la care poate fi achizitionata combina sunt accesibile in raport cu performantele sale!

Am observat inca de la inceput un consum mai mic la facutra de energie electrica datorita amprentei energetica din clasa A+ ce ofera din start o reducere considerabila de aproximativ 25% mai mica decat in cazul altor combine frigorifice conventionale ! De asemenea pot spune ca este si usor de intretinut aceasta combina fiind conceputa pentru a detasa rafturile create din sticla pentru o curatare eficienta ! Va recomandam sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si capacitate de depozitare combina ofera un cumul de 310 litrii total, frigiderul principal fiind de 210 litri iar concelatorul fiind de 80 litrii, si pot sa va spun sincer ca intra un intreg cos de cumparaturi din supermarketul tau preferat ! Clasa de racire este de tip SN-T avand posibilitatea de congelare rapida ce congeleaza pana la 11 kg in 24 de ore . Nivelul de zgomot este foarte redus chiar spre deloc cu o valoare de 42 db maxim, iar in interiorul compartimentelor avem o iluminare destul de buna pe baza de LED-uri .

Ca si design interior avem in partea frigiderului 3 rafturi din sticla securizata ce este foarte rezistenta la recipiente din metal si chiar rezista la o greutate de pana la 25 Kg, adica acum poti sa iti pui acel pepene imens care evitai sa il cumperi din piata din cazua lipsei de spatiu ! De asemenea mai avem prezent si un compartiment de tip sertar inchis pentru legume, fructe si multe altele pe care le puteti depozita separat !  Pe partea de congelator avem la fel 3 compartimente inchise pentru o organizare optima pe categorii al alimentelor congelate !

Despre Haier CFE633CSE

Ceea ce m-a impresionat la acest model este ca are o functie numita Vaction care poate fi activata atunci cand plecati in vacanta pentru a mentine frigiderul la un consum minim de energie si o temperatura normala de racire si congelare !

Pretul acestui articol in raport cu toate avantajele sale tehnice extraordinare au convins multi clienti sa-l i-a acasa si sa fie extrem de multumiti, astfel incat sa o claseze in randul combinelor frigorifice din gama de top! De asemenea au confirmat ca raportul performanta/pret este unul foarte bun!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – Electrolux EWG147540W pret si pareri!
Tags: HAIER

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*