REVIEW – Haier HRF-628DF6 pret promotional!

Haier HRF-628DF6 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Bun gasit,prieteni! O caracteristica deosebit de importanta de care se bucura Haier HRF-628DF6 , este faptul  ca poate fi  unul din cele mai  iefitine  aparate de acest tip in momentul de fata! Dispozitivul este incapator prin comparatie cu altele din aceasta gama care le gasesti la un pret chiar mai mare!  Voi incerca sa-I fac o prezentare cat mai amanuntita in articolul de mai jos, pentru a intelege mai bine toate avantajele de care acesta se bucura!Va recomandam si Recomandarea noastra -> AICI!

Haier HRF-628DF6  este un side by side Full No Frost, ceea ce inseamna ca atat in frigider, cat si in congelator, racirea se va realiza cu ajutorul curentilor de aer ce vor circula prin toate zonele. Acest sistem prezinta mai multe avantaje.; in primul rand alimentele vor fi depozitate in deplina siguranta; Temperatura si umiditatea se vor stabili rapid la un prag optim  si  In plus, niciodata nu vor aparea picaturi de apa, sau depuneri de gheata. Acum puteti pleca in vacanta fara nicio grija, deoarece functia Holiday va pastra  alimentele in siguranta, si cu un consum redus de curent electric.

Pentru modificarea temperaturilor si activarea anumitor functii, Haier HRF 628DF6 vine si cu un display pe exteriorul usii, cu un volum net total de 579 litri din care congelatorul dispune de 199 litri iar frigiderul se lauda cu o capacitate mare de 380 litri, perfect pentru o familie numeroasa.

Frigiderul este amplasat in partea dreapta si este prevazut cu accesorii simple, dar eficiente. La baza sunt doua compartimente  speciale  pentru a depozita fructele si legumele proaspete, acestea  pot fi aranjate separat si isi vor mentine proprietatile pentru o perioada mai lunga de timp. Spatiul din interiorul frigiderului, il puteti gestiona cum doriti prin intermediul a 5 rafturi din sticla securizata. Rafturile sunt foarte rezistente si pot sustine fara probleme chiar si cele mai grele vase, iar pe interiorul usii frigiderului sunt prezente 4 suporturi incapatoare, unde puteti depozita mai multe recipiente inclusiv  sticle.

Despre Haier HRF-628DF6

Congelatorul se afla in partea stanga si are acelasi numar de accesorii ca si frigiderul, doar ca sunt de dimensiuni mai mici. Mai exact, in congelator se afla 2 compartimente inchise, deasupra sunt 5 rafturi din sticla securizata, iar pe usa vedem alte 4 suporturi din plastic. Designul este modern si elegant in acelasi timp. Exteriorul din inox ofera un aspect placut, dar si o rezistenta sporita in timp.  .

Haier HRF-628DF6 este un side by side foarte incapator, detine functii importante pentru mai multa prospetime si confort,  si poate cel mai important, este faptul ca  detine un pret incredibil de bun! Haier HRF-628DF6, a  iesit cu acest model extraordinar tocmai  pentru a veni in intampinarea acelora ce cauta toate aceste avantaje!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Arctic AED6000A++ - O masina de spalat moderna!
Tags: HAIER

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*