REVIEW – Hansa ZIM436EH – pret de Nota 10!

Hansa ZIM436EH Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Azi va prezint Hansa ZIM436EH, o masina de spalat vase de nota 10, dupa cum veti descoperi dupa ce veti citi integral articolul de fata. Voi incepe prin a va spune faptul ca modelul este unul slim, fiind potrivit asadar chiar si pentru bucatariile de mici dimensiuni.

Chiar daca latime sa este de doar 45 cm, aceasta masina poate spala pana la 10 seturi intr-o singura runda. Cuva este destul de spatioasa si vine dotata cu mai multe tipuri de compartimente dedicate veselei, cat si tacamurilor. Cei care deja au achizitionat acest produs se declara foarte multumiti si i-au acordat note maxime. In continuare, va recomand sa vedeti aici Recomandarea noastra -> AICI!

Pentru a selecta unul dintre cele 6 programe pe care Hansa ZIM436EH le detine, trebuie doar sa accesati panoul de comanda aflat in partea de sus a usii si sa apasati un simplu buton! Printre cele mai importante programe regasim: ecologic, intensiv, normal, rapid sau special pentru pahare. Temperaturile folosite de catre acestea ajung chiar si la 60 grade, iar asta inseamna ca vasele cele mai murdare vor putea fi spalate la fel de eficient.

In plus, aceasta masina de spalat vase va mai ofera functii precum: programarea intarziata de pana la 9 ore sau optiunea de incarcare pe jumatate. Ea vine de altfel cu diversi senzori, protectie impotriva inundatiei, indicator pentru sare sau indicator pentru finalizarea programului.

Intotdeauna procesul de spalare va fi unul eficient, silentios si economic in ceea ce priveste consumul de curent, apa sau detergent. Spun asta pentru ca modelul de fata a fost dotat cu un motor de o foarte buna calitate, dar si cu clasa superioara de consum A+.

De ce recomand Hansa ZIM436EH

Motivele pentru care recomand masina de spalat vase Hansa ZIM436EH sunt destul de simple. Daca va doriti un astfel de dispozitiv ce ofera performante bune, un design modern, dar care poate fi cumparat si la un pret bun, atunci modelul de fata vi se adreseaza!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – Daikin FTXJ50MS-RXJ50M – Caracteristici de top!
Tags: HANSA

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*