REVIEW – Hansa ZWM 606IH – Un model de top!

Hansa ZWM 606IH Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Hansa ZWM 606IH este o masina de spalat vase de o foarte buna calitate, pe care am placerea sa o prezint intr-un scurt review. Dupa cum din imaginea alaturata se poate vedea, vorbim despre un electrocasnic care vine in culoarea inoxului. Acest aspect face ca designul lui sa fie mai modern, dar si mai elegant fata de cele clasice.

Nu mai putin de 12 seturi de vase veti putea spala cu aceasta masina, fiind asadar una incapatoare. In interiorul cuvei veti gasi mai multe cosuri metalice, care au rolul de a depozita cat mai corect toate tipurile de vase, inclusiv tacamurile. Produsul detine note foarte bune acordate de catre cei care deja l-au cumparat. In acest sens, va invit sa vedeti Recomandarea noastra -> AICI!

Panoul de comanda pe care Hansa ZWM 606IH il detine este si el unul modern, dar foarte usor de folosit. Cu doar o apasare de buton, veti putea selecta programul dorit, sau functia, iar intreg procesul va fi automat, astfel ca voi sa nu mai fiti nevoiti sa depuneti vreun efort, scapand asadar de vesnica grija a spalatului de vase.

Cele 6 programe pe care le ofera modelul au fost special concepute pentru a spala absolut orice tip de vas, indiferent de cat de murdar este acesta. In plus, cei de la Hansa au dotat produsul cu urmatoarele caracteristici de top: optiune incarcare la jumatate, aqua stop, uscare cu aer cald, program pahare, senzori apa si detergent etc.

De ce recomand Hansa ZWM 606IH

Pe langa toate cele prezentate, un alt motiv pentru care Hansa ZWM 606IH este o alegere buna este dat de faptul ca vorbim despre un electrocasnic silentios si economic. Motorul performant si clasa A+ fac posibile aceste aspecte.

Cu toate ca masina de spalat vase este una foarte bine dotata si performanta, pretul ei nu este unul ridicat, ci corect raportat la performante.

Vezi pretul de azi 25.01.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Whirlpool ADP 6332WH – Teste si pret!
Tags: HANSA

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*