REVIEW – Heinner HAC-12CWF-BK – Aer conditionat Negru!

Heinner HAC-12CWF-BK Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Nu de mult am avut placerea sa testez aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-BK, un model foarte apreciat in randul cumparatorilor. Ne vom lega in primul rand de designul sau, care este dupa cum bine puteti vedea unul special! Modelul vine in culoarea neagra, fiind asadar foarte modern. Unitatea interna are in dotarea sa si un ecran ce ne ofera detalii despre temperatura setata, acesta fiind usor ascuns.

Acest aparat de AC are o capacitate generala de 12000 BTU, fiind potrivit pentru incaperile de 35/40 mp, acolo unde isi va face perfect treaba. Folosind tehnologia Inverter, dispozitivul este mult mai eficient, economic si silentios decat cele clasice! De altfel, trebuie sa stiti ca aparatul are Wi-Fi Control, tehnologie ce ne permite sa-l setam de la distanta cu telefonul mobil. Inainte de a continua acest review, va recomand Recomandarea noastra -> AICI!

Telecomanda pe care Heinner HAC-12CWF-BK o detine este dotata cu un senzor special, cu ajutorul caruia putem accesa functia Follow Me. Aceasta face ca aerul rece/cald sa fie directionat exact catre locul in care telecomanda se afla, astfel ca noua sa nu ne fie niciodata prea cald sau prea frig!

Asta nu e tot. Produsul vine cu o multitudine de alte functii speciale, cele mai importante fiind: functia ECO, auto curatare, super ionizare, auto-diagnoza, dar si cu un senzor special ce detecteaza eventuale pierderi de agent frigorific.

Am testat aparatul in toate cele patru moduri: Dezumidificare, incalzire, racire si ventilatie. De fiecare data rezultatul a fost unul eficient si rapid. In timpul functionarii, aparatul este extrem de silentios, dar si foarte economic, el folosind Clasa superioara de consum A++.

Ce pret are Heinner HAC-12CWF-BK?

Heinner HAC-12CWF-BK este un aparat de aer conditionat pe care il recomand cu incredere tuturor, chiar si celor mai pretentiosi dintre voi. Pe langa un design special si functii de top, modelul ne incanta si cu un pret excelent, care este cu mult sub media pietei.

Vezi pretul de azi 26.01.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – Bosch SPV66TX01E pret si pareri!
Tags: HEINNER

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*