REVIEW – Heinner HAC-18INVB – Un super aer conditionat!

Heinner HAC-18INVB Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Vreau ca azi sa va ofer toate detaliile despre Heinner HAC-18INVB, un super aparat de aer conditionat, dotat cu tehnologii de ultima generatie! Sa incepem prin a afla faptul ca aparatul are o capacitate de 18000 BTU, fiind asadar foarte puternic, putand fi folosit chiar si intr-un apartament cu doua camere.

Designul unitatii interioare este unul modern. Aceasta vine in culoarea alba si este dotata cu o serie de LED-uri ce ne indica modul de functionare al aparatului. Pe langa acesta, veti primi si o telecomanda foarte usor de folosit. Cu ajutorul ei, putem seta temperatura, functiile speciale, dar putem si sa aflam informatii despre toate acestea! Pentru a descoperi ce opinii au cei care deja au testat produsul, va invit sa vedeti aici Recomandarea noastra -> AICI!

Datorita tehnologiei Inverter pe care Heinner HAC-18INVB o detine, va veti bucura de un proces mult mai economic, mai silentios, dar si mai eficient! De asemenea, vreau sa va spun ca aparatul este practic unul 4 in 1, deoarece el are patru functii de climatizare: dezumidificare, ventilatie, racire si incalzire!

Multe functii se afla in dotarea acestui electrocasnic, iar cele mai importante sunt: auto curatare, auto restart, detectarea automata a pierderii de agent frigorific, auto-diagnoza. De altfel, modelul foloseste si functia Follow me, care face ca aerul sa fie directionat catre locul in care se afla telecomanda, astfel ca noua sa nu ne fie niciodata prea cald sau prea frig!

Testand Heinner HAC-18INVB, am ajuns la concluzia ca avem parte de un electrocasnic foarte economic, iar asta datorita Clasei de consum superioare A++. De altfel, mai vreau sa stiti ca el poate fi folosit fara probleme si pe timpul noptii, deoarece este foarte silentios, zgomotul fiind aproape insesizabil.

La ce pret poate fi cumparat Heinner HAC-18INVB?

Heinner HAC-18INVB este un aparat de aer conditionat premium, pe care il recomand cu multa incredere, mai ales celor mai pretentiosi dintre voi. Pretul sau este unul destul de ridicat, insa corect. Daca doriti sa descoperiti modelul la o oferta promotionala, atunci va propun sa accesati unul dintre link-urile noastre! Cumparaturi placute va doresc!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Daewoo DSB-F1288ELH-VK – Pret si teste!

Tags: HEINNER

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*