REVIEW – HEINNER HWM-M7014A+++ la un pret de exceptie!

HEINNER HWM-M7014A+++ Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Si tu esti in cautarea produsului HWM-M7014A+++? Atunci postarea de astazi este potrivita si pentru tine. Afla in acest articol mai multe detalii despre acest produs, parerea cumparatorilor si bineinteles, unde gasesti cel mai bun pret din Romania. Masina de spalat rufe HWM-M7014A+++ este un model modern de culoare alba cu o capacitate de incarcare de pana la 7 kg. Face parte din cea mai buna clasa energetica A+++, avand un consum de 170 kWh in medie pe an.  Acest model dispune de 16 programe de spalare ce sunt disponibile pe panoul LCD situat in partea superioara a masinii. Recomandarea noastra -> AICI!

Clasa energetica A+++ ofera foarte multe beneficii si avantaje la fiecare spalare. De exemplu, te va ajuta sa economisesti pana la 25% energie la fiecare ciclu de spalare si cu pana la 40% mai mult timp. Nici zgomotul nu te va mai deranja de acum inainte fiindca acest model foloseste un sistem de control al balansului. Distribuirea rufelor se va face uniform la fiecare stoarcere iar vibratiile se vor diminua considerabil.

E interesant si faptul ca poti intarzia spalarea programand la orice ora doresti startul programului de spalare. Majoritatea clientilor au avut numai lucruri bune de spus despre modelul HWM-M7014A+++ pe care il poti achizitiona online de la Emag. Are un raport pret-calitate excelent.

Sunt foarte multe functii cu care HWM-M7014A+++ este echipat. Mai scot in evidenta faptul ca poti regla manual temperatura de spalare, astfel ca la o temperatura mai scazuta vei avea un consum mai mic de energie.

Pareri si pret pentru HWM-M7014A+++

In timpul spalarii poti pune pauza pentru a mai adauga si alte rufe. Spuma in exces este indepartata de fiecare data si masina de spalat isi va regla cantitatea de detergent pentru a face economie.  Daca iti place acest produs atunci trebuie sa il incerci si tu. Este o alegere inteleapta pentru o viata linistita si curata.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Whirlpool SPIW412A2WF – O super reducere!
Tags: HEINNER

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*