REVIEW – Hitachi R-M700AGPRU4X(DIA) – Calitate la un pret bun!

Hitachi R-M700AGPRU4X(DIA) Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Salut, prieteni! Aveti  nevoie de informatii suplimentare, cand va ganditi sa achizitionati o combina Side by side din aceasta categorie, pentru prima data! Aceste informatii vor fi de mare folos pentru a putea decide in cunostinta de cauza, care model va fi cel mai potrivit pentru nevoile tale. De aceea noi iti oferim in acest articol, cam tot ce trebuie sa aflati  pentru a face o alegere cat mai  buna. Recomandarea noastra -> AICI!

Vei descoperi aici si un pret bun in raport cu performantele miraculoase ale combinei Side by side Hitachi R-M700AGPRU4X(DIA),dar de asemeni este importanta si parerea clientilor ce deja folosesc acest model, si declara ca sunt cu adevarat  foarte multumiti!

Sistemul UE de etichetare a consumului de energie clasifica independent aparatele electrocasnice in functie de eficienta lor energetica – si a acordat dispozitivului nostru eticheta energetica A++, asta inseamna un nivel redus de energie pe factura de electricitate. Datorita Compresorului  invertor compact, de mare putere, este capabil sa asigure o racire extrem de puternica generand un volum mare de aer racit, in timp ce regleaza puterea de racire. De asemenea, ofera o racire eficienta cu putere redusa, controlata de microcalculatorul inovativ Eco Thermo Sensor.

Hitachi aduce aparatelor sale si Sistemul de racire dual, care va  permite racirea independenta a compartimentelor congelatorului si frigiderului, ceea ce un singur ventilator nu poate face. Folosind doua ventilatoare, aerul rece furnizat de functionarea puternica a invertorulu,i circula rapid si eficient. La partea de design Hitachi R-M700AGPRU4X(DIA), nu poate fi comparata cu alte modele deoarece aici vorbim despre prezenta unei oglinzi ca si culoare sau design exterior.Un design exterior absolut unic, impunator, astfel incat va atrage cu siguranta toate privirile . Chiar si atunci cand aveti mainile ocupate, cu o singura atingere a usii, aceasta se va deschide automat, chiar daca usa este complet incarcata si grea.

VIP este un panou subtire cu performante extrem de ridicate de izolare termica. Pentru a obtine un efect de economisire superioara a energiei, VIP impiedica intrarea caldurii externe sau aerul rece din interior. De asemenea ofera performante mult mai ridicate de izolare termica decat Urethane, un material de izolatie conventional pentru frigidere. Un alt avantaj al acestui aparat este dispenserul de apa si gheata care prin simpla alimentare a bazinului de 4L cu apa plata, sau minerala imbuteliata si gheata este facuta automat.

Pareri si pret pentru Hitachi R-M700AGPRU4X(DIA)

Inlaturati nevoia de a conecta frigiderul la reteaua de apa. Cu ajutorul Senzorului de monitorizare Eco Senzorul simte daca o persoana se afla in apropriere si activeaza dar si dezactiveaza automat modul de economisire energie. Aceasta functie este utila atunci cand plecati in vacanta sau parasiti casa pentru perioade lungi de timp.

Side by side Hitachi R-M700AGPRU4X(DIA),imbina cu succes inalta  performanta  cu, tehnologia avansata si  moderna precum si cu designul irezistibil. Avand in vedere raportul dintre performantele acestuia si pretul sau,  acestea se imbina  foarte bine pentru a deveni atragator in vederea achizitionarii!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Hitachi R-WB730PRU5(XGR) pret si pareri!
Tags: HITACHI

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*