REVIEW – Hitachi R-V470PRU3(SLS) super pret si calitate!

Hitachi R-V470PRU3(SLS) Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Buna, prieteni! Informatiile de mai jos se refera la  produsul Hitachi R-V470PRU3(SLS), un frigider inteligent cu doua usi  care  este posibil sa se potriveasca perfect nevoilor dvs. Veti descoperi  cu surprindere caracteristici extraordinare, functii  tehnice performante  si un design modern si compact. Am sa va invit dragi prieteni, sa cititi articolul de mai jos si veti descoperi frigiderul Hitachi R-V470PRU3(SLS),  care este unul foarte eficient, practic si compact  iar pretul este pe masura calitatilor sale deosebite!Va recomand sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Hitachi aduce in dotarea aparatelor sale de ultima generatie, Compresorul invertor compact, dar de mare putere, capabil sa asigure o racire extrem de puternica generand un volum mare de aer racit, in timp ce regleaza puterea de racire. De asemenea, ofera o racire eficienta cu putere redusa, controlata de microcalculatorul Eco Thermo Sensor. De asemenea se bucura de  Sistem de racire dual ce  permite racirea independenta a compartimentelor congelatorului si frigiderului, ceea ce un singur ventilator nu poate face. Folosind doua ventilatoare, aerul rece furnizat de functionarea puternica a invertorului circula rapid si eficient.

Functia de Super economisire de energie controleaza cat de mult si in ce compartiment este furnizat aerul racit, acest lucru garanteaza ca nu exista pierderi de energie, obtinand economii de energie. Veti descoperi tot aici Compartimente cu temperatura reglabila  astfel incat parghiile de selectare va permit ajustarea temperaturii fiecarui compartiment, prin comutarea intre modurile Legume si Lactate/Carne. In interior se afla rafturi din sticla securizata, rezistente la zgarieturi, la caldura si impiedica scurgerile de lichide, acestea  pot suporta pana la 100 kg fiecare. Ambele compartimente sunt dotate cu sistem de iluminare LED, ce dureaza mai mult si consuma mult mai putina energie decat iluminarea conventionala.

Pareri Hitachi R-V470PRU3(SLS)

Frigiderul dispune de spatiu de stocare mai mult decat generos de 451 litri suficient pentru o familie chiar mai numeroasa. Compartimentele va ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate. Frigiderul  permite  folosirea eficienta a spatiului interior, in functie de nevoile familiei dvs. Cu cat sunteti mai bine organizat cu atat veti obtine spatiu mai mult si mai eficient pentru toate alimentele pe care le aveti de depozitat. Frigiderul permite acest lucru astfel incat depinde numai de dvs.!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Arctic AK1M376NFS+ - Performanta de nota 10!
Tags: HITACHI

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*