REVIEW – Hitachi R-W660PRU3(INX) pret bun pe piata!

Hitachi R-W660PRU3(INX) Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Buna, prieteni! Asa cum v-am obisnuit, azi va prezint un nou produs, unul ce face parte din gama superioara a aparatelor frigorifice , dotat cu performanta de mare clasa, si  deosebit de eficienta  pentru orice gospodarie. Veti afla din articolul de mai  jos, ca de obicei  detalii  tehnice,  dar si cel mai bun pret de pe piata raportat la valoarea incontestabila a dispozitivului de la Hitachi!

Side by side Hitachi R-W660PRU3(INX)  in primul rand are avantajul de a fi foarte eficient compartimentat.Pe pertea de frigider dispune de 3  rafturi  din sticla securizata ce au capacitatea de a sustine pana la 100 kg alimente si vase grele, un numar de 9  rafturi in usi, precum si  un compartiment de legume/fructe.Va recomandam si Recomandarea noastra -> AICI!

Congelatorul este dotat cu 2 compartimente spatioase, iar consumul energetic este de 489kWh/an, nici  nivelul de zgomotului nu se lasa mai prejos, astfel incat acesta nu va depasi 41 db. Volumul net total al apartului  masoara  pana la 540 litri, din care frigiderului i-au fost atribuiti 396 litri in timp ce congelatorul detine nu mai putin de 144 litri.  Hitachi vine cu  un compresor invertor compact, de mare putere, capabil sa asigure o racire extrem de puternica, generand un volum mare de aer racit, in timp ce regleaza puterea de racire.

De asemenea, ofera o racire eficienta cu putere redusa, controlata de microcalculatorul  Eco Thermo Sensor. De asemenea Sistemul de racire dual, permite racirea independenta a compartimentelor congelatorului si frigiderului, ceea ce un singur ventilator nu poate face. Folosind doua ventilatoare, aerul rece furnizat de functionarea puternica a invertorului circula rapid si eficient. Modul congelare rapida ofera un debit puternic de aer inghetat, ce reuseste sa faca gheata dar si ingheata rapid, iar carnea proaspata sau pestele, isi vor pastra nutrientii si aroma pe o perioada lunga de timp.

Modul economisire energie este deosebit de util atunci cand plecati de acasa pentru mai mult timp, frigiderul se poate opri astfel  faceti economie de energie, in timp ce congelatorul va functiona in continoare. Controland cat de mult si in ce compartiment este furnizat aerul racit, acest lucru  garanteaza ca nu exista pierderi de energie, obtinand economii de energie de top. Parghiile de selectare va permit ajustarea temperaturii fiecarui compartiment, prin comutarea intre modurile Legume si Lactate/Carne. De asemenea, puteti muta separatorul stanga/dreapta pentru a schimba dimensiunea zonelor. Ambele compartimente sunt dotate cu sistem de iluminare LED, ce dureaza mai mult si consuma mult mai putina energie decat iluminarea conventionala.

Pareri Hitachi R-W660PRU3(INX)

Cu un design sofisticat, practic si compact,  cu functii optime pentru o combina frigorifica ,Side by side Hitachi R-W660PRU3(INX) , este convenabil iar tu esti  lipsit de griji datorită performantelor sale tehnice de inalta clasa. Lansat la un pret  absolut justificat in raport cu capacitatile sale incredibile, Hitachi ar puta fi noul aparat electrocasnic achizitionat pentru nevoile familiei tale!

Vezi pretul de azi 16.10.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Hitachi R-B500PRU6 pret si pareri!
Tags: HITACHI

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*