REVIEW – Hotpoint Ariston WDD9640BX pret special!

Hotpoint Ariston WDD9640BX Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Buna, prieteni dragi! In postare zilei  imi doresc sa vorbim despre produsul de top  Hotpoint Ariston WDD9640BX, lansat cu succes in randul masinilor de spalat rufe cu uscator! Am avut placerea sa asist la testarea acestui produs care m-a impresionat prin functionalitatea sa la standarde nemaipomenite, si de aceea as vrea sa va impartasesc si voua cateva dintre cele mai importante functii pe care aceasta le detine. Ca de obicei, veti afla informatii importante, dar si pareri ale celor ce o utilizeaza deja si sunt extrem de multumiti de achizitia facuta. Pretul sau in raport cu capacitatea incredibila este unul exceptional , iar acest lucru il sustin si clientii nostrii deopotriva!Va invit sa verificati si Recomandarea noastra -> AICI!

O functie foarte importanta pentru fiecare dintre noi se numeste Anti-stain si ajuta eficient la indepartarea petelor dificile. Noua tehnologie impotriva petelor indeparteaza petele dificile de zi cu zi, cu o singura atingere de buton. La atingerea unui buton, gestioneaza apa, agitarea si temperatura in mod inteligent, pentru a indeparta cele mai dificile pete, protejand intotdeauna materialele. Pentru inceput, faza la 40°C indeparteaza petele enzimatice, iar faza urmatoare pastreaza temperatura la o valoare constanta controlata de 43°C.

Aceasta este o faza de tratament special impotriva petelor, care indeparteaza cele 20 de pete dificile de fiecare zi. Ecotech Simbolul Ecotech identifica aparatele care indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Masinile de spalat cu uscator Ecotech sunt o garantie a standardelor ridicate de eficienta, niveluri mai scazute de consum si performanta excelenta.

Woolmark Platinum Care este certificarea maxima emisa de ‘The Woolmark Company’ pentru marcile care ating standarde atat de ridicate de calitate incat masinile lor de spalat pot spala si hainele care au eticheta ‘numai spalare manuala’. Un rezultat obtinut datorita unui sistem de spalare unic si brevetat care nu freaca fibrele si mentine astfel moliciunea lor, chiar si dupa mai mult de 20 de cicluri de spalare. O alta functie inovativa a celor de la Hotpoint Ariston este Uscare cu senzori! Astfel ca  senzorii speciali permit masinii de spalat cu uscator sa masoare umiditatea reziduala din haine si sa se opreasca automat la atingerea nivelul corespunzator.

‘Calcare’ este nivelul cel mai delicat, cu cea mai mare umiditate reziduala, si este ideal pentru articole de imbracaminte care necesita calcare. ‘Impaturire’, pe de alta parte, inseamna ca hainele sunt suficient de uscate pentru a fi impaturite si asezate in sertare sau dulapuri. Si pentru hainele care trebuie sa fie purtate imediat dupa incheierea ciclului, exista nivelul ‘Purtare’, cel mai intens, care elimina absolut toata umiditatea.

Despre Hotpoint Ariston WDD9640BX

De asemenea Ciclul Baby ofera certitudinea unui rezultat perfect chiar si la numai 40°C si garanteaza o igiena absoluta a hainelor bebelusilor si o ingrijire absoluta a pielii si tesaturilor. Acest ciclu foloseste mai multa apa pentru a dilua perfect detergentii, optimizand efectul aditivilor de igienizare si  le clateste foarte bine pentru a elimina orice posibile urme de detergent din fibre. Ciclul Perdele si Matase face posibila spalarea la masina chiar si a articolelor cele mai delicate, cum ar fi matasea, vascoza si chiar lenjeria, cu incredere totala, neexistand riscul de distrugere a tesaturii. Miscarea delicata a tamburului si cantitatea mai mare de apa reduc frecarea fibrelor la minimum, asigurand rezultate impecabile. Si faza finala este caracterizata de o grija deosebita, cu o clatire suplimentara pentru a asigura indepartarea tuturor urmelor de detergent.

O masina de spalat incredibila, ce spuneti? Inalta tehnologie a celor de la Hotpoint Ariston a iesit cu acest model extraordinar tocmai in intampinarea acelora ce cauta toate aceste avantaje! Daca mai punem la socoteala si pretul sau extraordinar in raport cu performanta, constatam ca achizitionarea acestuia va fi o miscare super inteligenta!

Vezi pretul de azi 18.09.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Hotpoint HIO3O32WGC – Pret de vara!
Tags: HOTPOINT

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*