REVIEW – HOTPOINT BFS 1222.1 pret si calitate!

HOTPOINT BFS 1222.1 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Salutare, prieteni! Ne dorim  ca alegerea congelatorului sa fie o activitate mai usoara, insa lucrurile nu stau chiar asa! Insa  daca tinem cont de anumite criterii de selectie vom reusi sa descoperim aparatul cel mai potrivit  pentru ceea ce avem nevoie. In primul rand tot mai multi clienti isi doresc aparate cu un consum cat mai redus de energie. Congelatorul vertical Hotpoint BFS 1222.1,  din fericire a fost incadrat in  clasa de eficienta energetica A+. Acest lucru il face sa iese  in evidenta in primul rand datorita consumului redus de energie prin comparatie cu aparatele mai vechi. Astfel consumul anual al dispozitivului nu va depasi 184 kwh/an.Va invitam sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Prospetimea si igiena alimentelor este un alt criteriu important, iar Hotpoint prin functiile sale inovative  aduce garantia  unei igiene complexe, si ofera protectie alimentelor depozitate astfel incat acestea isi vor pastra prospetimea si nutrientii pentru o perioada lunga de timp.  Congelatorul Hotpoint BFS 1222.1 este  prevazut cu sertare si rafturi din sticla ajustabile ceea ce inseamna  spatiu suplimentar de depozitare chiar  si pentru a depozita obiecte voluminoase.

Pentru siguranta prospetimii de lunga durata, aparatele Hotpoint  ofera o congelare de calitate profesionala. Alimentele sunt congelate prin intermediul aerului de circulatie racit, iar umiditatea este prevenita, deoarece aceasta va fi impinsa spre exterior. Astfel, in congelator nu se va depune niciodata gheata si nu va mai fi necesara decongelarea manuala. Si toate acestea sunt posibile datorita functiei inteligente NoFrost.

Un alt avantaj ce il reprezinta Congelatorul Hotpoint BFS 1222.1 este autonomia in cazul unei pene de curent. Aparatul detine nu mai  putin de 16 de ore, in care alimentele sunt pastrate la temperatura de inghetare. Deoarece nivelul de zgomot nu depaseste 44 db, aparatul este destul de silentios prin comparatie cu congelatoarele clasice. Volumul congelatorului atinge 63 litri, un numar de 3 compartimente si o capacitate de congelare de 3 kg/24h.

Pareri HOTPOINT BFS 1222.1

Congelatorul de mici dimensiuni Hotpoint BFS 1222.1, are insa o capacitate mare de congelare in deplina siguranta, si are marele avantaj de a putea fi asezat oriunde, deoarece nu are nevoie de un spatiu mare de depozitare. Pretul in raport cu,  calitatile sale performante este unul din cele mai bune pentru aceasta categorie!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Samsung RS7547BHCSP/EF – Super reducere!
Tags: HOTPOINT

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*