REVIEW – Hotpoint ENTM18210VW – Calitate la un pret bun!

Hotpoint ENTM18210VW Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Buna, prieteni! Nu cred ca exista persoane care nu s-au confruntat cu situatii complicate, cand au pornit in cautarea unui electrocasnic de dimensiuni mari cum este frigiderul cu doua usi Hotpoint ENTM18210VW! De cele mai multe ori ne lipseste informatia! Va recomand in primul rand sa luati in calcul  bugetul de care dispuneti iar in al doi-lea rand sa va ganditi ce asteptari aveti de la un frigider  nou,  care este de mare necesitate pentru nevoile dvs. Noi astazi va prezentam un model convingator in ceea ce priveste calitatea eficienta si siguranta acestuia. Recomandarea noastra -> AICI!

La constructia acestui model s-au folosit materiale de inalta calitate si tehnologii moderne pentru conservarea pe termen lung a alimentelor. Costurile sunt incredibil de avantajoase in raport cu clasa superioara in care poate fi incadrat frigiderul Hotpoint ENTM18210VW! Pentru ca cel mai important lucru il reprezinta igiena interioara a frigiderului, sistemul  Hygiene Advance este un tratament inovativ cu ioni de argint din peretii interiori ai frigiderului, care asigura  igiena necesara pastrarii in maxima siguranta a alimentelor. Remarcabil este si sistemul  de racire No Frost care actioneaza atat pe partea de frigider cat si pe partea de congelator.

Aceasta optiune genereaza un flux de aer rece ce recolteaza umiditatea impiedicand formarea de gheata in frigider si  mentine nivelul de umiditate correct, dar  pastreaza si prospetimea alimentelor, in timp ce in congelator evita formarea de gheata, impiedicand deci lipirea alimentelor ceea ce anuleaza necesitatea efectuarii operatiilor de dezghetare manuala.

Modelul cu doua usi Hotpoint ENTM18210VW se bucura de un volum net total al de 414 litri repartizati intre frigider 332 litri si congelator 82 litri. Frigiderul are 4 rafturi din sticla de cea mai buna calitate,  si 5 suporturi pe usa, iar pe partea de congelator dispune de un compartiment spatioas. Acesta are o  capacitate de congelare de 9 Kg/ 24 ore. De asemenea are si 2 compartimente pentru legume si fructe asa incat spatiul  din interior  este foarte bine organizat, pentru mai multa eficienta. Hotpoint ENTM18210VW  este un model elegant cu deschiderea spre dreapta si maner icorporat, dar de asemenea  dispune si de functia de usi reversibile, adica in functie de necesitate se poate schimba pozitia de pe stanga pe dreapta si invers.
Dispozitivul a fost incadrat in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna implicit un consum redus de energie  in jur de 441 KWh/an.

De ce recomand Hotpoint ENTM18210VW ?

Va recomandam, Frigiderul cu doua usi Hotpoint ENTM18210VW ,pentru ca reuseste sa tina pasul cu tehnologia moderna, astfel incat transforma aparatul electrocasnic intr-un mijloc de mare ajutor,  indispensabil pentru orice gospodarie. Pretul in raport cu categoria superioara in care se incadreaza acest aparat  este unul extrem de avantajos!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Liebherr CN 3915 pret accesibil!
Tags: HOTPOINT

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*