REVIEW – Hotpoint HBO3C21WX pret si pareri!

Hotpoint HBO3C21WX Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Hotpoint HBO3C21WX este o masina de spalat vase moderna, pe care am avut ocazia sa o testez nu de mult. Va recomand sa cititi complet articolul, pentru ca la finalul sau veti fi bine informati in legatura cu tot ceea ce produsul ne ofera. Modelul este unul partial incorporabil, iar asta inseamna ca partea superioara va fi la vedere. Acolo gasiti un panou de comanda modern, care incanta si cu un mic display electronic ce are rolul de informare.

Modelul foloseste un motor Inverter, dar si clasa de consum A++. Astfel, utilizatorii se vor bucura de un electrocasnic mai eficient, mai economic, dar si mai silentios fata de clasicele produse. Aceste aspecte le-am observat chiar si eu in timpul testelor, pe langa eficienta excelenta in ceea ce priveste procesul de spalare/uscare al vaselor. Va recomand sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Cu Hotpoint HBO3C21WX veti putea spala pana la 14 seturi de vase simultan. In interiorul generoasei cuve veti gasi 2 cosuri metalice reglabile, care va vor permite sa ordonati vesela intr-un mod corect, dar si tacamurile.

Masina a fost dotata cu un numar de 9 programe diferite, fiecare dintre ele fiind util intr-o anumita situatie. Printre cele mai interesante programe sunt: normal, intensiv, rapid, automat sau bio. Ele pot folosi apa de o temperatura ridicata, astfel ca grasimea depusa pe vase sa poata fi indepartata cu usurinta.

Pe langa aceste aspecte, trebuie sa mai stiti faptul ca dispozitivul vine cu un indicator pentru finalul programului, unul pentru sare, diversi senzori pentru spalarea automata, protectie impotriva inundatiei, dar si cu optiunea de incarcare pe jumatate. Toate aceste functii au fost concepute pentru a va face viata de zi cu zi ceva mai usoara.

Merita sa cumperi Hotpoint HBO3C21WX?

Daca tinem cont de toate caracteristicile pe care le detine, dar si de pretul ei, Hotpoint HBO3C21WX este cu siguranta o investitie care merita. Nu uitati ca acest dispozitiv va va scapa practic de obositoare activitate de spalat al vaselor!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Hotpoint XH8 T3Z XOJZV
Tags: HOTPOINT

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*