REVIEW – Hotpoint LFB5B019 – Model clasic, dar performant!

Hotpoint LFB5B019 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Hotpoint LFB5B019 este o masina de spalat vase clasica, dar care isi impresioneaza cumparatorii cu performantele ei. Acestia i-au acordat o multime de review-uri pozitive si de aceea am hotarat sa ii acord un articol dedicat! Vorbim despre un model ce are o latime de 60 cm si care poate fi incarcat cu pana la 13 seturi de vase, fiind asadar destul de generos ca spatiu.

Panoul de comanda seamana cu cel al unei masini de spalat rufe si este foarte, foarte usor de folosit. Acolo avem parte de un buton rotativ pentru selectia programelor, butoane secundare pentru functii, dar si cateva LED-uri ce au rolul de informare. Inainte de a continua articolul, va recomand sa vedeti aici Recomandarea noastra -> AICI!

Dupa cum titlul o spune, Hotpoint LFB5B019 are un design destul de simplist, dar modern in acelasi timp. Ea vine in culoarea alba, iar materialele din care a fost fabricata sunt de o calitate foarte buna. Usa masinii vine si cu un maner special care ne permite o mai usoara deschidere a ei.

Cele 5 programe care se afla in dotarea masinii sunt suficiente pentru a spala orice tip de vas. Ele folosesc diverse temperaturi, astfel ca murdaria sa fie corect indepartata indiferent de gradul acesteia.

Nu va lasati pacaliti de aparente. Modelul vine totusi cu cateva functii si tehnologii extrem de utile, ce au rolul de a va usura si mai mult munca. Iata care sunt ele: optiunea pentru incarcare la jumatate, sistem Overflow, conexiune la apa calda, aqua stop, timer si indicator pentru sare.

Merita sa cumperi Hotpoint LFB5B019?

Pe langa detaliile notate mai sus, mai trebuie sa va spun faptul ca acest electrocasnic este si eficient, dar si economic, iar asta datorita clasei superioare de consum pe care o foloseste.

Din punctul meu de vedere, Hotpoint LFB5B019 merita investitia, deoarece este o masina de spalat vase de calitate, dedicata persoanelor ce isi doresc strictul necesar!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Arctic APL81022BDW0 - Pret excelent!
Tags: HOTPOINT

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*