REVIEW – Hotpoint LFD11M121B – Pret si caracteristici!

Hotpoint LFD11M121B Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Nu de mult atentia mi-a fost atrasa de catre masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121B. Intr-un final, am reusit sa o testez, iar azi am ocazia sa v-o prezint in cateva randuri. O sa incep review-ul prin a ma lega de capitolul design, la care acest produs exceleaza. Modelul are culoarea neagra, ceea ce ii acorda un plus de eleganta si modernitate, facandu-l sa se potriveasca chiar si in cele mai pretentioase bucatarii.

Din punctul meu de vedere, dispozitivul este foarte usor de setat de catre oricine. Panoul de comanda vine cu butoane dedicate programelor si functiilor, dar si cu un ecran LED care va ofera informatii utile. Electrocasnicul foloseste clasa de consum A++, dar si un motor performant, iar aceste aspecte fac ca el sa fie silentios, eficient si economic!Va recomand sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Hotpoint LFD11M121B ne ofera 11 programe diferite de spalare cu ajutorul carora putem spala pana la 14 seturi de vase. Farfuriile, paharele, tacamurile, oalele, sau orice alt tip de vesela, vor fi perfect spalate indiferent de gradul lor de murdarie, deoarece programele folosesc temperaturi chiar si de 70 grade celsius.

Acum, vreau sa va prezint o lista cu functiile si programele pe care acest dispozitiv le detine: incarcare la jumatate, protectie inundatie, senzori speciali, program automat, rapid, intensiv, Extra Dry, Aqua Stop si multe, multe altele!

Mai multe detalii despre Hotpoint LFD11M121B

Pe final, trebuie sa va spun faptul ca in interiorul cuvei veti gasi cosuri ajustabile care servesc pentru depozitarea corecta a veselei si tacamurilor.

Asadar, consider ca Hotpoint LFD11M121B este un adevarat ajutor in casa fiecaruia dintre voi, deoarece va scapa de eterna grija a spalatului de vase. Recomand cu multa incredere produsul chiar si celor mai pretentiosi, deoarece acesta are un pret bun si exceleaza la capitolele design, eficienta, economie, dar si performante. Va doresc spor la cumparaturi!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Hotpoint ENXTYH 19322 FWL - Pret excelent!
Tags: HOTPOINT

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*