REVIEW – Hotpoint LFD11M121CX – Culoarea inoxului!

Hotpoint LFD11M121CX Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Hotpoint LFD11M121CX este numele ultimului model de masina de spalat vase pe care am avut ocazia sa-l testez. Ca de obicei, am revenit cu un articol in care vi-l voi prezenta si voua, astfel ca la finalul lui sa fiti bine informati in legatura cu acest produs. Personal am fost foarte atras de aspectul fizic al modelului, deoarece vine in culoare inoxului, iar materialele din care a fost confectionat sunt de o foarte buna calitate.

De altfel, este important de mentionat faptul ca dispozitivul are o cuva generoasa, ce poate fi incarcata cu pana la 14 seturi de vase. In interiorul masinii veti gasi mai multe cosuri metalice si suporturi ce au rolul de a depozita cat mai corect toate tipurile de vase: farfurii, pahare, tacamuri, oale etc. Produsul este unul dintre cele mai apreciate ale brandului, de aceea va recomand Recomandarea noastra -> AICI!

Toate functiile si programele detinute de Hotpoint LFD11M121CX pot fi setate cu usurinta folosind panoul de comanda. Acolo, veti vedea si un display electronic generos, ce ofera toate informatiile importante legate de procesul de spalare.

Apropo de programe, ele sunt 11 la numar, iar cele mai importante par a fi: incarcare la jumatate, intensiv, rapid, automat, normal, rapid, igienizare, extra dry. Practic, orice tip de vas va fi spalat corect, deoarece multitudinea de programe va ofera si temperaturi diferite de spalare.

Pentru ca tabloul sa fie unul complet, aceasta masina de spalat vase a mai fost dotata cu urmatoarele functii speciale: aqua stop, timer de 24 ore pentru programarea intarziata, protectie copii, protectie inundatie si senzori speciali pentru apa sau detergent.

Ce pret are Hotpoint LFD11M121CX?

Chiar daca Hotpoint LFD11M121CX este un produs din gama premium, dotat cu o multime de caracteristici de top, acesta poate fi cumparat la un pret bine raportat la performantele sale. Eu va recomand cu incredere modelul, deoarece sunt convins ca veti fi placut surprinsi de catre acesta!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Hotpoint LSTF 9H124 CL EU – Un pret bun!
Tags: HOTPOINT

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*