REVIEW – Hotpoint LSTF 9H124 CL EU – Un pret bun!

Hotpoint LSTF 9H124 CL EU Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Daca v-ati saturat de spalatul vaselor, atunci cu siguranta trebuie sa luati in considerare achizitionarea unei masini de spalat. Ei bine, in review-ul acesta vom discuta despre Hotpoint LSTF 9H124 CL EU, un model complet incorporabil, care se va potrivi perfect in absoult orice ambient. Pentru inceput, vreau sa scot in evidenta faptul ca modelul poate spala 10 seturi de vase intr-o singura runda, fiind asadar destul de incapator.

Panoul de comanda este ascuns in partea superioara a usii, iar asta pentru un plus de eleganta designului exterior. Acesta va permite sa setati masina dupa bunul plac, apasand doar cateva butoane. In plus, el a fost dotat cu un mic display LED care va informeaza cu privire la modul de functionare. Inainte de a continua, va recomand sa vedeti Recomandarea noastra -> AICI!

Absolut orice tip de vas va fi spalat corect cu ajutorul Hotpoint LSTF 9H124 CL EU, iar aici includem si pe cele ce se prezinta foarte murdare, cum ar fi tigaile imbibate in ulei sau grasime. Spun asta deoarece modelul vine cu nu mai putin de 9 programe de spalare, dupa cum urmeaza: Auto Intensiv, Auto Normal, Eco, Delicate, rapid, shortime, GoodNight,soak si ultraintensive.

Cu toate ca panoul de comanda nu se afla la vedere, voi veti sti intotdeauna atunci cand programul a fost finalizat, iar asta cu indicatorul luminos care va fi proiectat pe podea. De asemenea, trebuie sa va spun faptul ca dispozitivul a mai fost dotat cu: functia de programare intarziata, protectie impotriva inundatiei, siguranta pentru copii si nu numai.

Atunci cand am testat masina de spalat vase, am fost placut surprins de faptul ca zgomotul produs a fost unul minim, ceea ce m-a facut sa cred ca produsul poate fi folosit chiar si pe timpul noptii.

Ce pret are Hotpoint LSTF 9H124 CL EU?

In prezent, Hotpoint LSTF 9H124 CL EU are un pret promotional, fiind sub media pietei. Din acest motiv va recomand modelul, deoarece nu cred ca veti fi dezamagiti de performantele pe care vi le va oferi.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Vivax ACP-48DT140AERI – AC comercial!
Tags: HOTPOINT

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*