REVIEW – Indesit DFG15B10 – Informatii si pret!

Indesit DFG15B10 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat vase ieftine, eficiente si simple, atunci ati nimerit unde trebuie. Indesit DFG15B10 va ofera o capacitate generoasa de incarcare, de pana la 13 seturi de vase, iar asta cu ajutorul cosurilor din interiorul cuvei ce permit o corecta incarcare a veselei si tacamurilor.

Designul produsului este unul simplist, dar acest aspect nu este unul negativ, ci din contra. Practic, dispozitivul se va potrivi cu usurinta in orice bucatarie, indiferent de modul in care aceasta este amenajata. Usa masinii este dotata cu un maner pentru o usoara deschidere, dar si cu un panou de comanda foarte usor de utilizat. LED-urile pe care el le detine au rolul de a va informa cu privire la procesul de spalare.Va recomand Recomandarea noastra -> AICI!

Indesit DFG15B10 este un electrocasnic economic in ceea ce priveste consumul de curent electric si apa. In plus, datorita motorului sau performant, zgomotul produs in timpul functionarii este unul aproape insesizabil.

Veti putea spala fara cel mai mic efort orice tip de vesela, indiferent de gradul sau de murdarie, iar asta pentru ca modelul vine cu 5 programe diferite de spalare, fiecare dintre acestea folosind o anumita temperatura, care poate ajunge la 65 de grade celsius.

Pentru ca tabloul sa fie unul complet, cei de la Indesit au dotat dispozitivul si cu o serie de functii speciale, precum: indicator pentru sare, protectie inundatie, timer de 24 ore pentru programarea intarziata sau optiunea de incarcare la jumatate.

Merita sa cumparati Indesit DFG15B10?

Daca aveti nevoie de o masina de spalat vase de o foarte buna calitate, dar simpla, atunci Indesit DFG15B10 este cu siguranta una dintre cele mai bune alegeri.

Cumparatorii i-au acordat note maxime datorita performantelor sale. In plus, produsul are un pret foarte, foarte bun, fiind in acest moment chiar la reducere. Va invit sa accesati unul dintre link-uri, asta pentru a gasi modelul la oferta.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Indesit IWC 71051 C ECO EU - Pareri si pret !
Tags: INDESIT

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*