REVIEW – Indesit DSR 15B1 pret si pareri!

Indesit DSR 15B1 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

O noua zi, un nou articol, un alt produs prezentat! Azi este vorba despre Indesit DSR 15B1, o masina de spalat vase slim, care cu siguranta va va atrage atentia datorita caracteristicilor sale. In primul rand, este important de mentionat faptul ca acest dispozitiv va scapa de grija spalatului de vase, iar voi veti putea spala pana la 10 seturi fara sa depuneti efort. Chiar daca latimea produsului este de doar 45 cm, el detine cosuri ajustabile ce permit incarcarea unui numar mare de vase.

In general, clientii pun accent pe designul produselor. Modelul de fata nu dezamageste la acest capitol, fiind modern si fabricat din materiale de o buna calitate. Setarea lui este foarte usor de efectuat. Panoul de comanda vine cu un buton rotativ pentru programe, dar si cu cateva LED-uri ce ne indica modul de functionare. Cei care au achizitionat deja produsul se declara foarte multumiti, iar in acest sens va recomand sa vedeti aici Recomandarea noastra -> AICI!

Program ECO, program Intensiv, program rapid. Acestea sunt cele mai importante programe de spalare din cele 5 pe care Indesit DSR 15B1 le detine. Veti putea spala orice tip de vas, chiar si cele care detin un grad ridicat de grasime, deoarece temperaturile folosite ajung chiar si la 65 de grade.

Atunci cand am testat aceasta masina de spalat vase, am ramas placut surprins de faptul ca zgomotul produs este unul minim, ceea ce inseamna ca la nevoie o veti putea folosi fara probleme chiar si noaptea. In plus, datorita clasei A+, veti uita chiar si de factura de curent electric.

Testele cu Indesit DSR 15B1

In concluzie, eu va recomand cu incredere Indesit DSR 15B1 atat datorita caracteristicilor notate mai sus, cat si datorita raportului pret/calitate pe care produsul il detine. Va doresc ca de fiecare data spor la cumparaturi!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Indesit BWA 61252 W EU - O masina de spalat ideala !
Tags: INDESIT

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*