REVIEW – Indesit EDCE G45 B H – Uscare perfecta a hainelor !

Indesit EDCE G45 B H Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

A venit timpul să discutăm despre niște produse electrocasnice foarte interesante din punctul meu de vedere. Dacă aveți o mașină de spălat rufe automată sigur nu trebuie să vă lipsească uscătorul de rufe Indesit EDCE G45 B H care prezintă foarte multe caracteristici interesante despre care vreau să discutăm în cele ce urmează.

Acest uscător de rufe este foarte interesant pentru cei care au o mașină de spălat și stau la bloc. Daca va intereseaza acest produs nu uitati sa verificati Recomandarea noastra -> AICI!

 

Acest uscător poate usca hainele perfect fiind gata de purtare imediat după ce au fost scoase din el. Trebuie să aveți puțină atenție la locul unde e poziționat acest aparat pentru că poate produce aburi. Pentru o baie mai bine ventilată nu ar exista nicio problemă.

Modelul Indesit EDCE G45 B H este un uscător cu condensare fiind clasat în eficiența energetică mai puțin crescută, clasa B. Cu toate acestea nu este un consum mare de energie ținând cont de funcțiile aparatului. Contează faptul că modelul este dotat cu mai multe programe de uscare pentru majoritatea hainelor inclusiv haine groase geci sau pături. Poate obține rezultate foarte bune.

Trebuie să mai știți faptul că acest model este compatibil și cu încălțămintea. Există un compartiment special unde puteți adăuga articolele de încălțăminte poziționate vertical care vor permite aerului cald să intre uniform și să obțină cel mai bun rezultat.

Păreri Indesit EDCE G45 B H

Veți beneficia de haine care vor fi ușor de călcat. Indesit EDCE G45 B H asigură un program pentru a permite uscarea rufelor la un nivel foarte optim de umiditate pentru călcarea rapidă și ușoară. Modelul este dotat cu un display LCD pe care se poate urmări progresul programului ales.

Pot să vă spun că uscătorul acesta este foarte bun și prezintă interes pentru toată lumea așa că recomand achiziția la prețul promoțional de astăzi.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Electrolux EXI09HD1W – Un design modern!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*