REVIEW – Indesit ITW D 61252 W – design compact !

Indesit ITW D 61252 W Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Există o mașină de spălat foarte interesantă care mi-a atras atentia zilele trecute. Este o mașină de spălat care ocupă foarte puțin spațiu având un design mai compact fiind o mașină de spălat cu încărcare verticală. Modelul Indesit ITW D 61252 W prezintă performanțe foarte bune și vine pregătită cu programe pentru a face față oricăror solicitări din partea utilizatorilor. Vă voi dezvălui și prețul promoțional dar și caracteristicile principale ale acestui produs. Citiți mai multe detalii aici. Recomandarea noastra -> AICI!

Mașina de spălat vine cu opțiunea Energy saver care poate fi activata la toate programele din bumbac și pentru sintetice. Funcția aceasta ajută la realizarea de economie la energia electrică de până la 70%, obținându-se rezultate optime în fiecare spălare.. Indesit ITW D 61252 W beneficiază și de funcția de programare întârziată. Puteți programa mașina de spălat să înceapă ciclul de spălare fix atunci când vă este mai comod, sau când nu sunteți acasă. Este o caracteristică interesantă care nu o au toate mașinile de spălat.

Pot să vă spun despre mașina de spălat că are un consum redus de energie electrică, fiind foarte eficient clasată A++ consumând doar 173 de kw pe an. Pe lângă acest lucru pot să vă mai spun că vine dotată cu un panou de comandă digital de unde se poate seta unul din cele 18 programe de spalare. Există programe dedicate tuturor hainelor și țesăturilor existente.

Păreri Indesit ITW D 61252 W

Mașina este dotată cu un sistem care blochează instantaneu ușa după pornirea programului de spălare. Există un selector pentru viteza de centrifugare, viteza maximă fiind de 1.200 de rotații pe minut. Trebuie să mai știți că se poate seta și temperatura apei cu ajutorul termostatului reglabil. Sistemul overflow se va asigura că spălarea se va face în condiții de maximă siguranță evitându-se spuma în exces.

Recomand această mașină tuturor celor care doresc o mașină de spălat economica.

Vezi pretul de azi 16.10.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Meister Hausgerate HRH670-7212CCW pret promotional!
Tags: INDESIT

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*