REVIEW – Indesit ITWD61252WEU pret de top!

Indesit ITWD61252WEU Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Acum este timpul să renunțați la vechea mașină de spălat și să treceți la un model mai nou care ocupă foarte puțin spațiu deoarece este o mașină de spălat cu încărcare verticală. Modelul Indesit ITWD61252WEU prezintă caracteristici foarte interesante la un preț accesibil. Poate fi un companion de nădejde în familia ta în ceea ce privește spălarea hainelor cu un consum redus de energie electrică și de apă. Citiți mai multe detalii aici. Recomandarea noastra -> AICI!

Această mașină are o capacitate de încărcare de 6 kilograme iar deschiderea a cablului se face prin partea superioară de sus. Pe lângă acest lucru pot să spun despre modelul Indesit ITWD61252WEU că beneficiază și de un consum foarte redus de energie electrică fiind clasată A++,. Consumând doar 173 de kw pe an. În ceea ce privește zgomotul produs mașina de spălat are un nivel de zgomot de 59 de decibeli în timpul spălării și 76 de decibeli în timpul centrifugării.

Mașina beneficiază de un panou de control digital, și suportă programarea întârziată. Lucrul acesta este foarte util pentru a se activa automat programul de spălare perioada de timp când nu sunteți acasă și doriți să găsiți hainele gata spălate și stoarse. Mașina beneficiază de asemenea și de trei programe de spălare rapidă de 20 de minute, respectiv 45 și 60 de minute.

O să vă spun că Indesit ITWD61252WEU poate spăla toate tipurile de haine și țesături  având 18 program de spălare atent gândite pentru obținerea de cele mai bune rezultate de fiecare dată. În ceea ce privește centrifugarea pot să vă spun că mașina are o performanță destul de bună de 1.200 de rotații pe minut.

Păreri Indesit ITWD61252WEU

Veți avea parte de haine curate, mai puțin șifonate, și de un consum redus de apă și de energie electrică.

Recomand cu încredere achiziția acestui produs la prețul promoțional de astăzi.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Fulgor Milano FBRD 360 FED - Pretul calitatii!
Tags: INDESIT

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*