REVIEW – Indesit IWC 71051 C ECO EU model foarte interesant!

Indesit IWC 71051 C ECO EU Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Mașinile de spălat au devenit mult mai accesibile în ultimul timp datorită concurenței acerbe pe piață aceasta. Acum aveți șansa să achiziționați o mașină de spălat care prezintă caracteristici legate despre economia de energie electrică și apă. Este vorba despre modelul Indesit IWC 71051 C ECO EU care arată foarte interesant și prezintă caracteristici destul de performante pentru prețul la care poate fi achiziționată. Citiți mai multe detalii chiar aici. Recomandarea noastra -> AICI!

Pot să vă spun despre această mașină că are un consum redus de energie electrică și de apă. Mașina de spalat este clasată A+ consumand doar 221 de kw pe an. Și pe partea de consum de apă stă foarte bine consumând doar 9039 de litri anual. Indesit IWC 71051 C ECO EU arată foarte bine în culoarea albă și beneficiază de un panou de comandă de tip mecanic de unde puteți selecta programele și funcțiile acestei mașini de spălat.

Mașina de spălat prezintă 16 programe de spălare atent selecționate pentru nevoile casnice. Există programe dedicate rufelor din mătase, lână, bumbac, sintetice și de asemenea există și un program de spălare rapidă dedicat hainelor mai puțin murdare. Un lucru foarte interesant este funcția Eco Time care este dedicată încărcăturilor de haine mai mici de 3kg, astfel timpul de spălare este redus și economia la energie electrică și detergenți va fi sporită.

Dacă ați ales modelul Indesit IWC 71051 C ECO EU vezi beneficia de o performanță foarte bună în timpul funcționării producând un zgomot redus de 60 de decibeli în timpul spălării și 74 decibeli în timpul centrifugării. Viteza maximă de centrifugare este de 1000 rotații pe minut.

Păreri Indesit IWC 71051 C ECO EU

Este o alegere foarte bună pentru cei care doresc o mașină de spălat economică, și care costă destul de puțin. Verificat prețul avantajos de pe această pagină.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Samsung RB33J3030SA/EF – Extrem de incapatoare!
Tags: INDESIT

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*