REVIEW – Indesit TIAA 12 pentru o perioada lunga de timp!

Indesit TIAA 12 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

În acest articol vom discuta despre un frigider cu două uși foarte interesant. Indesit TIAA 12 care este foarte încăpător si prezintă mai multe caracteristici interesante. Vreau să vă spun că acum aveți șansa să păstrați mai multe alimente proaspete pe o perioadă lungă de timp. Vă invit să descoperim împreună caracteristicile principale ale acestui produs. Citiți mai multe detalii chiar aici. Recomandarea noastra -> AICI!

Frigiderul acesta are o culoare albă și se potrivește în orice bucătărie. El măsoară dimensiunile de 175 x 60 x 65.5 cm și se va potrivi cu ușurință chiar și pe un hol mai îngust. Un alt beneficiu sunt și sistemul de uși care sunt reversibile astfel sensul de deschidere se poate inversa. Este model care se adresează familiilor obișnuite care doresc un frigider care să își facă treaba foarte bine un consum redus de energie. Acest model este clasat A+ și consumă doar 265 de kw pe an, ceea ce este foarte bine pentru facturile dumneavoastră de energie electrică.

În interior pot să vă spun că există un volum de 306 l total. Este suficient pentru a stoca o cantitate mare de alimente pe o perioadă lungă de timp. Indesit TIAA 12 oferă la interior 4 rafturi de sticlă și un compartiment pentru legume și fructe. Există și o ladă de legume și fructe foarte încăpătoare. Sistemul de dezghețare este de tip No Frost pentru frigider și manual pentru congelator. Ceea ce pot să vă spun despre congelator este că beneficiază de un compartiment încăpător de 70 L.

Păreri Indesit TIAA 12

Este un model care beneficiază de un compresor de tehnologie nouă care reduce semnificativ consumul de energie electrică și produce un zgomot redus de 39 de decibeli.Pot să vă spun că Indesit TIAA 12 este model care merită toată atenția așa că recomand achiziția cu încredere.

Vezi pretul de azi 25.01.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Indesit OS 1A 250 H pret si calitate!
Tags: INDESIT

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*