REVIEW – Indesit UI6 F1TW pret bun pe piata!

Indesit UI6 F1TW Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Salutare, prieteni! Daca sunteti in cautare de informatii referitoare la produsul, care am sa-l propun in discutie pentru astazi, atunci va invit sa parcurgeti postarea, pentru a afla cat mai multe detalii referitoare la acesta. Vorbim astazi despre Congelatorul Indesit UI6 F1TW, un dispozitiv din clasa profesionala ce impresioneaza atat prin capacitate cat si prin designul inovator si modern al produsului. Ma voi stradui sa va explic cat mai in detaliu functiile acestui dispozitiv casnic deosebit de util si efficient oricarei gospodarii. Precizez si faptul ca performantele sale incredibile in raport cu costurile acestuia formeaza un pachet ce s-ar putea adapta perfect nevoilor tale.Va recomandam sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Un congelator vertical cu dimensiuni medii , incadrat in clasa A+,  cu un  volum net al congelatorului Indesit ce ajunge pana la 222 litri. Dispozitivul este dotat cu 6 compartimente spatioase, iar compresorul va asigura racirea intregului compartiment asigurand astfel alimentelor o congelare sigura pe termen lung, si din fericire fara depunere de gheata. Acesta permite folosirea eficienta a spatiului din congelator, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale.

Tu decizi cum iti organizezi lucrurile pentru a avea spatiu suficient. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata! este un model gandit dupa tehnicile moderne, se bucura de asemenea de un design minunat, de bun gust, ce va aduce cu siguranta un plus de stralucire decorului din bucataria ta. Din punct de vedere al clasei climatice apartine clasei SN-T, iar ca si agent de racire este caracterizat de R600a.

Trebuie sa precizez  ca aceasta combina are un consum redus de energie prin comparatie cu alte modele similare de doar 287 kwh/an, lucru ce se va observa la prima factura de energie, toate acestea datorita faptului ca dispozitivul a fost incadrat in clasa de eficienta energetica maxima A+. De asemenea dispune de autonomie fara curent de 24h si are o capacitate de congelare mare de 20kg/24.

Pareri Indesit UI6 F1TW

Va recomand sincer  congelatorul, Indesit UI6 F1TW, deoarece veti constata foarte repede ca ati facut o alegere foarte buna! insa inainte de a achizitiona acest aparat va atragem atentia  si asupra pretului incredibil de atractiv in raport cu toate avantajele sale! Si clientii care au achizitionat acest dispozitiv sustin acest lucru si sunt foarte multumiti de achizitia facuta!

Vezi pretul de azi 18.09.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Indesit LR7 S1 W un model destul de interesant!
Tags: INDESIT

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*