REVIEW – Congelator Indesit UIAA 12

Indesit UIAA 12 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Buna, prieteni! Congelatorul de la Indesit UIAA 12,  este un dispozitiv de înaltă calitate si performanta, care poate deveni  un dispozitiv perfect nevoilor tale, in vederea depozitarii in conditii de deplina siguranta a alimentelor care necesita congelare rapida, dar care ofera garantii si alimentelor congelate pentru mai mult timp. Poate fi o reala relaxare sa-l ai la indemana,  deoarece mereu avem nevoie de un asemenea aparat in casa, in special daca frigiderul din dotare nu ne ofera suficient spatiu de depozitare. Investitia se crede a fi una optima deoarece costurile sunt foarte atractive in raport cu eficienta acestuia, iar acest lucru este confirmat si de clientii care utilizeaza acest model!Va invitam sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

De remarcat este faptul ca de acum am scapat de activitatea neplacuta si obositoare a decongelarii manuale. Acest aparat iti asigura o dezghetare automata fara murdarie si batai de cap. Acest lucru se datoreaza tehnologiei implementate de catre producatorii Indesit, astfel ca circulatia intensiva a aerului rece elimina umezeala din congelator. Acest lucru previne acumularea de gheata pe peretii interiori si mentine un consum redus de energie. Folosirea capacitatii de depozitare este optima, iar dezghetarea si curatarea interiorului nu mai sunt necesare la fel ca la aparatele clasice. Pachetele cu mancare congelata nu se vor lipi unele de altele, iar mancarea din congelator va ramane tot timpul in ordine. Mai mult decat atat pune la dispozitie o cantitate de congelare deestul de consistenta de 11 kg/24h.

Indesit a proiectat diverse sisteme de racire, fiecare avand caracteristici diferite de natura sa satisfaca diversele necesitati de utilizare ale consumatorilor, dar intotdeauna s-au concentrate cu precadere  catre eficienta si economisirea energiei. Modelul a fost incadrat in clasa de eficienta  A+ , astfel ca asigura o economisire considerabila a energiei fata de clasa A, mai exact acest dispozitiv are un consum anual de 299 kwh. Volumul net al congelatorului Indesit UIAA 12,  este de 235 litri, cu compartimentare  foarte eficienta astfel incat sa nu mai fi nevoit mereu sa-ti pui problema spatiului din congelator. Astfel ca pentru uz casnic este electrocasnicul perfect deoarece are un volum adecvat, un consum redus si un design potrivit pentru orice tip de bucatarie.

Pareri Indesit UIAA 12

Eficient, destul de silentios, capabil sa se adapteze nevoilor tale, congelatorul Indesit UIAA 12 iti ofera rezultate de functionare excelente, Avand in vedere raportul calitate-pret foarte bun, recomand cu incredere tuturor noul congelator de la Indesit pentru ca, face toti banii!! Sunt convinsa ca vei fi surprins de calitatile acesteia la fel ca si clientii care o utilizeaza deja! Profita de pretul sau avantajos in raport cu performantele sale incontestabile!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Hansa AWB510LP pret si calitate!
Tags: INDESIT

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*