REVIEW – LG 22MT49DF – Teste, pareri si pret!

LG 22MT49DF Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Pot să vă spun că prețul este cel mai important criteriu în achiziționarea unui produs. De aceea noi îți oferim acest review în care vei afla mai multe detalii despre superbul televizor LG 22MT49DF și apoi vei putea lua o decizie în ceea ce privește achiziționarea acestuia.

Deși acesta este în televizor universal și un monitor de jocuri acesta pune mai întâi imaginea ecranului led în prim plan prin rezoluția full HD 1080p. Acest televizor poate fi potrivit și pentru playere multimedia sau console de jocuri HD având un contrast foarte ridicat ,acest LG 22MT49DF oferă calitate superioară a imaginii. Recomandarea noastra -> AICI!

Ecranul are mai multe imbunatatiri pentru jocuri pentru că poate optimiza imaginea cu mișcare rapidă fără nici o problemă. Experiența va fi una mult mai intensă și mai detaliata cu tehnologiile de procesare a imaginii. Ecranul de 55 de cm oferă un contrast foarte bun și o luminozitate de 250 cd/m², fiind ideal și pentru vizionarea de filme pentru o cameră mai luminoasă. Timpul de răspuns este și el destul de rapid avînd 5 milisecunde.

Pe partea de conectare televizorul include de un tuner digital DVB-T/C, și are posibilitatea de a reda conținut multimedia din surse externe deoarece are și o intrare USB. Mai beneficiază și de un port HDMI care te ajută să conectezi la alte surse de conținut video.

Parerea noastra despre LG 22MT49DF

Despre sunet pot să vă spun că are un sistem stereo cu o putere de 2 x 5 w. Sunetul este destul de clar având un procesor virtual surround, oferă un sunet mult mai spațios. Dimensiunea televizorului este de 507.6 x 52.7 x 316.5 mm, și pot să vă spun că este compatibil suporturilor Vesa 75 x 75.

Modelul acesta oferă multe caracteristici interesante așa că pot să vă încurajez să achiziționați produsul pentru că prețul acestuia este foarte accesibil.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - LG FH2C3TD pret bun pentru o masina de spalat XXL!
Tags: LG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*