REVIEW – LG 24MT49DF – Calitate la un pret bun!

LG 24MT49DF Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

În acest review vom discuta despre un televizor foarte bun de la LG care totodată poate fi și un monitor foarte performant. LG 24MT49DF este un produs foarte bun despre care am mai multe lucruri să vă spun.

Acest model oferă o performanță de top, pe partea de imagine vine cu un contrast foarte puternic și un negru foarte profund astfel toate scenele chiar și cele întunecate vor fi plină de realism. Recomandarea noastra -> AICI!

De asemenea și culorile sunt procesate mult mai bine fiind mult mai vii oferind o profunzime a imaginii mult mai mare. Este ideal pentru gaming și pentru Cinema. Cei 24 de Inch a ecranului oferă o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli. Luminozitatea ecranului este de 250 cd/m², iar timpul de răspuns este de 5 milisecunde fiind optim pentru a putea fi folosit pentru jocuri.

LG 24MT49DF are un design nou al ramei care îl face mult mai atractiv și mai legat. Standul său are un design elegant de tip ArcLine, și poate fi montat pe perete folosind montaj  VESA 75 x 75.

Trebuie să vă mai spun că sunetul este foarte clar pe acest televizor având o caracteristică virtual surround, lucru care face sunetul să fie mult mai spațios.

Parerea noastra despre LG 24MT49DF

Pe partea de conectare televizorul stă foarte bine având conexiune RF In si Slot CI+, dar și intrare scart. În plus de asta are și o intrare usb pentru că televizor este capabil să redea multimedia conținut de pe medii externe de stocare cum ar fi stick USB. Am observat că tunerul digital DVB-T/C este și el prezent lucru care este foarte important. LG 24MT49DF este în mod sigur un televizor potrivit pentru utilizatorii de rând.

Pot să vă spun că merită achiziționat, la prețul corect. Pentru că poate fi folosit ca și monitor are un mare plus așa că recomand această achiziție.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – PANASONIC TH-55LF8W TH-49LF8W TH-42LF8W– TV Full HD pentru spatii Outdoor !
Tags: LG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*