REVIEW – LG 22MT49VF, 28MT49VF HD La un pret minunat !

LG 22/28MT49VF Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Cea mai mare dilemă apare când vrei să cumperi un televizor dar nu știi ce model să alegi pentru că sunt foarte multe pe piață. Zilele astea am descoperit un televizor impresionant la un preț accesibil, este vorba despre televizorul led LG 28MT49VF de 70 de cm, despre care voi vorbi detaliat în review-ul ce urmează.

Modelul MT49VF de la LG vine in 2 dimensiuni de 22″ (56cm) 22MT49VF, de 28″ (71cm) 28MT49VF .Cele 2 modele pot fi gasite la Emag la un pret foarte avantajos , cu optiuni de Buy Back (promotie limitata) unde castigati un discount de pina la 200ron  plus livrare gratuita si alte avantaje.Recomandarea noastra -> AICI!

Pot să vă spun că avem în față un televizor cu un design foarte frumos care arată elegant în orice cameră, și pot să vă spun că vă veți bucura de filme și seriale chiar și jocuri pentru că ecranul este capabil de performanțe și culori foarte vii. Tuner analogic încorporat  DVB-C și DVB-T asigură o recepție perfectă la televizor a programelor terestre. De asemenea rata de reîmprospătare de 75 de hertz face ecranul să fie foarte responsiv în timpul imaginilor rapide.

Doriți să vedeți un film impresionant? Porniți modul cinema în care pot să vă spun că nu veți pierde nici un detaliu important din film deoarece  imaginea va fi foarte impresionantă. Ecranul HD ready este capabil de o rezoluție de 1366×768 pixeli având 250 cd / m2 luminozitate.

Să nu uităm ca LG 28MT49VF am un timp de răspuns ale ecranului de 5 milisecunde fiind ideal pentru jocuri.

Parerea noastra despre LG 22/28MT49VF

Aflați că pe partea de conectare televizorul are și Slot CI+, o intrare usb, un port HDMI și Mini Jack pentru căști. Portul USB este capabil să redea conținut multimedia de pe medii de stocare externe cum ar fi sticuri, dar poate oferi și posibilitatea de a înregistra emisiunile preferate. Televizorul poate fi montat și pe perete fiind compatibil  VESA 100 x 100. LG 28MT49VF este foarte economic în ceea ce privește consumul de energie electrică doar se consumă doar 28 w.

După toate aceste detalii puteți trage concluzia finală. Concluzia mea personală este că televizorul merita achizitionat așa că îl recomand cu încredere.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Philips 40PFH4201 Full HD extrem de subtire !
Tags: LG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*