REVIEW-LG 86SJ957V calitate XXL HD!

LG 86SJ957V Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Am avut ocazia sa testam un mega televizor la propriu si figurat. Un adevarat XXL al acestui moment care are si o rezolutie super HD.Vrei imagini super clare de un realism unic si un sunet profund si echilibrat?Atunci ai nevoie de acest model. Daca mai adaugi la toate acestea ca ai si o gama foarte larga de aplicatii cum ar fi NETFLIX ,  YouTube livrate la pachet cu un sistem de operare Web OS 3.5 e clar ca vei face o alegere inspirata.Normal la un buget adecvat :)Vezi daca vrei si Recomandarea noastra -> AICI!

Caracterisiticile principale ale acestui model sunt rezolutia Ultra HD  4K , functia Quantum Dots .un sunet incredibil dat de sistemul Harman Kardon sistem HDR cu Dolby Vision si ghici ce ..Cel mai mare televizor LG din Gama 2017!! Culoarea este probabil cea mai importatna parte a unei imagini realiste Cu noua tehnologie avansata Quantum Dot se obtine acest lucru si un unghi larg de vizionare .

De ce sa cumparam acest televizor?

Aceasta tehnologie Nano Cell sau puncte cuantice este cea mai avansata tehnologie de afisare LCD a momentului Acesta tehnica imbunatateste vizibil calitatea imaginii si asigura faptul ca culorile nu se estompeaza.Designul este bazat pe o forma de semiluna , combinat cu panoul fara rama ceea ce asigura o integrare in orice interior casa sau apartament,Pentru o experienta optima de vizionare televizorul LG 86SJ957V este echipat cu un sunet proiectat de celebra firma Harman Kardon .Se aude un sunet foarte clar , profund  , bogat si echilibrat .

Parerea tuturor care au cumparat acest produse este una pozitiva .Nu este un televizor accesibil tuturor este in general pentru pretentiosi ..si cu bugete pe masura.Recomandam 🙂

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - LG 32LJ590U - Raport pret/calitate bun!
Tags: LG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*