REVIEW – LG F12B8NDA7 pret avantajos pentru o masina de spalat Clasa A+++!

LG F12B8NDA7 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Ultimul produs ajuns pe bancul nostru de probe este LG F12B8NDA7, anume o masina de spalat rufe foarte bine dotata. Pentru inceput, vreau sa vorbim despre designul ei. Aceasta are un aspect destul de simplu, dar modern in acelasi timp. Panoul de comanda vine cu un ecran LED, butoane pentru functii speciale, butonul rotativ pentru selectarea programelor, dar si cu clasicul sertar pentru detergent si balsam.

Acest model suporta o incarcare a rufelor de pana la 6 kg, asadar o capacitate decenta, numai buna pentru un apartament. Printre cele mai interesante tehnologii pe care produsul le foloseste, tin sa amintesc: Smart Diagnosis, Motor Direct Drive, dar si 6 Motion. Prima mentionata este extrem de folositoare, deoarece ne ofera informatii in legatura cu eventuale erori ale electrocasnicului. Inainte de a continua acest articol, vreau sa va prezint Recomandarea noastra -> AICI!

LG F12B8NDA7 ne va semnaliza sonor momentul in care procesul de spalare va fi incheiat, astfel ca noi vom sti cand putem scoate rufele, fara sa le lasam in interiorul cuvei. De altfel, modelul vine cu un sistem automat de etanseizare, dar si cu functia de siguranta ce blocheaza interfata.

Masina de spalat LG are cate un program dedicat pentru fiecare tip de articol de imbracaminte in parte, ele fiind nu mai putin de 13 la numar. Cel mai rapid dureaza numai 30 de minute si este perfect pentru rufele ce au nevoie de o simpla improspatare.

De ce recomand LG F12B8NDA7!

Inainte de final, vreau sa va spun faptul ca masina ne permite sa setam manual 5 trepte de temperatura, dar si 3 trepte ale vitezei de centrifugare, care apropo atinge 1200 RPM. Nu in ultimul rand, am aflat faptul ca ea nu consuma mult curent, iar asta datorita Clasei A+++!

Recomand cu incredere LG F12B8NDA7 tuturor celor care au nevoie de o masina de spalat rufe economica, eficienta, dar si incapatoare. Ea incanta clientii si cu un raport calitate/pret foarte bun!

Vezi pretul de azi 16.10.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Midea HS 384 raport, calitate si pret!
Tags: LG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*