REVIEW – LG F2J5TN3W pret bun pentru o masina dotata!

LG F2J5TN3W Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

LG F2J5TN3W este o masina de spalat rufe care m-a impresionat placut in timpul testelor, de aceea mi-am propus sa v-o prezint in cateva randuri. Dupa cum in titlu ati citit, ea ne ofera posibilitatea de a adauga rufe chiar daca procesul de spalare a inceput deja. Asta nu e tot, deoarece ea mai vine cu cateva functii interesante: programarea intarziata, selectare centrifugare/temperatura, blocarea accesului la interfata si Smart Diagnosis, ele fiind mult mai multe! Daca vreti sa descoperiti ce opinii au cei care detin acest model, atunci va recomand Recomandarea noastra -> AICI!

Masina de spalat de fata este dedicata unei familii formate din cel putin 4 membri. De ce spun asta? Pentru ca ea are o capacitate de incarcare a rufelor extrem de generoasa, mai exact de 8 kg! Pe langa clasicele butoane de pe interfata de comanda, acest model are in dotare si un display electronic, plus cateva LED-uri. Toate acestea ne vor spune in permanenta informatii utile despre procesul de spalare, dar nu numai!

Indiferent de articolul de imbracaminte pe care doriti sa-l spalati, LG F2J5TN3W va sta la dispozitie! Modelul are in dotarea sa 14 programe diferite, dedicate fiecarui tip de material in parte. Ele pot fi selectate prin rotirea simpla a butonului central, iar pentru a le porni, nu va trebui decat sa apasam pe Start!

Cum au decurs testele pentru LG F2J5TN3W

Am testat aceasta masina de spalat LG atat la un program obisnuit, de peste 1 ora, cat si cu cel rapid, care dureaza numai 30 minute. De fiecare data am ramas placut suprins de rezultat. Rufele sunt spalte bine, clatite eficient, dar si stoarse perfect.

Cu toate ca viteza de centrifugare este geneorasa, de 1200 RPM, motorul nu produce un zgomot deranjant, deoarece vibratiile sale sunt reduse la minimum. De asemenea, trebuie sa stiti ca acest electrocasnic ne va oferi si o reducere facturii de curent, deoarece foloseste Clasa A+++!

In concluzie, recomand LG F2J5TN3W tuturor celor care au nevoie de o masina de spalat rufe buna, care nu are cum sa dezamagesaca!

Vezi pretul de azi 18.09.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Bosch SMV46GX01E – Model de nota 10!
Tags: LG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*