REVIEW – LG F4J7JY2W pret si detalii!

LG F4J7JY2W Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

LG F4J7JY2W se numeste masina de spalat rufe pe care azi mi-am propus sa v-o prezint. Modelul impresioneaza cu o capacitate de incarcare excelenta, de 10 kg, fiind utila chiar si pentru familiile ce sunt formate din 5 sau 6 membri.

Panoul de comanda are un design modern, ce respecta linia aspectului general al produsului. In partea dreapta, regasim sertarul pentru balsam si detergent. In centru, avem un buton special cu ajutorul caruia putem selecta programul dorit de spalare. De altfel, in dreapta avem un ecran LED, dar si cateva butoane secundare prin care putem selecta functiile speciale. Inainte sa continuam, va invit ca de fiecare data sa cititi cateva dintre Recomandarea noastra -> AICI!

LG F4J7JY2W ne ofera o gama larga de programe diferite pentru spalare, ele fiind 14 la numar. Indiferent de articolul de imbracaminte pe care vreti sa-l spalati, produsul va sta la dispozitie. Printre cele mai interesante programe este cu siguranta SpaSteam, care asigura o curatare cu ajutorul aburului.

Aceasta masina de spalat rufe vine cu un motor Inverter Direct Drive, acesta fiind mult mai durabil, economic si eficient decat unul obisnuit. De altfel, modelul are in dotarea sa o multime de functii ce ne vor face viata cu mult mai usoara. Acestea sunt: Functii Smart, detectarea cantitatii, reglare automata al consumului, programare intarziata, blocarea accesului la interfata, intrerupere program si adaugare rufe, autodiagnosticare.

Ce pret are LG F4J7JY2W?

Am testat aceasta masina de spalat atat cu un program normal, cat si cu cel rapid, de numai 14 minute! De fiecare data rufele au fost spalate perfect, dar si stoarse eficient. Asta nu este totusi de mirare, deoarece cele 1400 rotatii per minut isi fac perfect treaba. Nu in ultimul rand, vreau sa va spun faptul ca electrocasnicul este foarte silentios, dar si economic, el folosind Clasa de consum A+++.

LG F4J7JY2W este un model premium, ce se adreseaza chiar si celor mai pretentiosi dintre voi. Recomand aceasta masina de spalat rufe, mai ales ca raportul pret/calitate este unul foarte bun!

Vezi pretul de azi 26.07.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – LG F4JY2S pret , teste si opinii!
Tags: LG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*