REVIEW – LG FH4G1JCS2 Capacitate XXL!

LG FH4G1JCS2 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Astazi descoperim impreuna despre LG FH4G1JCS2, cea mai performanta masina de spalat a cunoscutului brand. Nu am cum sa incep acest review daca nu vom discuta in primul rand despre aspect. Modelul are un design absolut superb, fiind elegant si modern in acelasi timp, fapt ce face ca acesta sa se potriveasca cu usurinta in absolut orice baie. Daca vreti sa aflati ce opinii au cei care au testat deja acest produs, atunci cititi aici Recomandarea noastra -> AICI!

Desi panoul de comanda pare complicat, sa stiti ca nu este deloc asa! Acesta este extrem de usor de utilizat. Toate programele si functiile speciale vor putea fi selectate apasand simplu pe textul dorit. Da, v-ati dat seama! Intreaga interfata foloseste functia touch-screen. In centru, regasim si un display care ne va oferi in permanenta informatii utile despre procesul de functionare.

LG FH4G1JCS2 vine cu urmatoarele functii si tehnologii: TrueStream, Direct Drive, Turbowash, 6 Motion, functii Smart, blocarea accesului la interfata, functia de autodiagnosticare, programarea intarizata, selector viteza centrifugare si temperatura. Acestea nu sunt toate, insa cu siguranta par a fi cele mai importante.

De asemenea, vreau sa stiti ca masina de spalat rufe vine cu un numar de 14 programe diferite pentru spalare, printre care unul ce dureaza doar 14 minute. Cel din urma este extrem de util pentru situatia in care rufele dumneavoastra nu prezinta un grad ridicat de murdarie.

Ce alte caracteristici mai detine LG FH4G1JCS2?

In afara de toate cele prezentate, trebuie sa stiti ca LG FH4G1JCS2 se adreseaza familiilor formate din cel putin 6 membri, deoarece capacitatea ei de incarcare ajunge la 10 KG! De altfel, pe langa o spalare perfecta, va veti bucura si de rufe stoarse eficient, fara sa ramana imbibate cu apa. Asta se datoreaza celor 1400 rotatii per minut.

Nu va faceti griji nici din pricina consumul de curent, deoarece este unul mic, electrocasnicului folosind Clasa de consum A+++. Nu in ultimul rand, motorul este unul foarte silentios, vibratiile sale fiind reduse la minimum, deci masina poate fi folosita chiar si noaptea.

LG FH4G1JCS2 este intr-adevar un produs premium, iar pretul sau este unul destul de ridicat. Totusi, vorbim despre o masina de spalat de o calitate maxima. Daca veti accesa unul dintre link-urile noastre, veti putea cumpara modelul la o super promotie!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Mitsubishi MSZ-GF71 – Raport pret/performanta corect!
Tags: LG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*