REVIEW – LG GSJ961NEBZ Sistem Door in Door!

LG GSJ961NEBZ Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

LG GSJ961NEBZ este un side by side extrem de apreciat in randul clientilor, fara sa fie de mirare insa, deoarece modelul este unul de top al cunoscutului brand. Pentru inceput, as vrea sa va spun faptul ca frigiderul foloseste tehnologia Door in Door. Practic, usa acestuia are integrata in ea o alta usa, care ne ofera acces la partea de sus a compartimentului. Vreau acum sa va invit sa cititi de aici Recomandarea noastra -> AICI!

In continuare, trebuie sa stiti ca modelul de fata vine in eleganta culoare a inoxului. LG GSJ961NEBZ ofera o capacitate de stocare de pana la 600 litri, cu toate ca inaltimea sa este de doar 180 cm. Nu va faceti griji din pricina consumului de curent, deoarece acest electrocasnic foloseste Clasa A++.

Dupa ce ati citit parerile cumparatorilor, haideti sa continuam review-ul! LG GSJ961NEBZ are un congelator compartimentat cu ajutorul a doua lazi, trei rafturi ajustabile, doua suporturi pe usa. Tot pe usa regasim un aparat ce produce gheata, acesta fiind foarte util in multe situatii.

Frigiderul nu se lasa mai prejos. El are in doatarea sa 5 suporturi pe usa unde putem plasa sticle, borcane si oua, trei rafturi din sticla, un suport orizontal pentru sticle, compartiment pentru fructe si legume, dar si un compartiment dedicat carnii si pestelui.

LG GSJ961NEBZ vine cu un compresor special conceput pentru a fi mai economic, silentios si mult mai eficient decat cele obisnuite, dar si cu urmatoarele tehnologii: functii de super racire si congelare, sistem anti bacterii, sistem acustic de avertizare pentru usa deschisa, functii de autodiagnosticare a erorilor, functie de distributie a aerului si nu numai.

Pareri finale despre LG GSJ961NEBZ

Asadar, cred ca ati ajuns la aceeasi concluzie cu mine. LG GSJ961NEBZ este un side by side care va satisface nevoile chiar si celor mai pretentiosi dintre noi. Cu toate ca este dotat cu toate tehnologiile posibile, pretul sau este unul cu mult mai bun decat va puteti imagina.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – Indesit DSR 15B1 pret si pareri!
Tags: LG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*