REVIEW-LG OLED55C6V o experienta unica

LG OLED55C6VPoze & detalii tehnice ! -> AICI !

Daca cauti ultimul trend in materie de TV OLED, Iti prezint varianta OLED55C6V de la LG cu un ecran curbat ce utilizeaza calitatea HDR Pro care iti ofera un contrast destul de mare ! Acest model de la LG C6 iti ofera o experienta unica datorita tehologiei OLED ce permite acestui ecran sa arate cel mai clar alb dar si o nuanta de negru cat mai deosebita realizand astfel un contrast unic !

Display-ul dotat cu 8,3 milioane de pixeli iti ofera o claritate ireprosabila, puteti fi sigur ca nu veti mai pierde niciun detaliu ! Rezolutia 4K in combinatie cu tehnologia OLED a impus in fata concurentiilor o calitate fara precedent . Tin sa mentionez ca noua gama de televizoare OLED include si un support pentru o gama optima HDR reflectand astfel cu exactitate diferentele de contrast in scenele preferate de filme pe care le vei urmari .Va invitam sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si avantaje ale acestui televizor, doresc sa includ faptul ca acesta a fost singurul TV OLED din 2016 cu ecran curbat, modelul C6 detine tehnologie 3D iar revenind la ecranul curbat va puteti bucura de o dimensiune suplimentara a acestui TV. Ca si amprenta energetica este clasat in categoria B ce face modelul  destul de economic insa consider ca ar fi putut reduce si mai mult consumul pentru acest model !

Parerea noastra despre produs

LG OLED55C6V este mai rapid si usor de utilizat avand sistemul de operare WebOS 3.0, de acum inainte veti naviga intre aplicatii mult mai rapid ! WebOS 3.0 vine cu un pachet suplimentar de functii si aplicatii actualizate ce te ajuta sa il conectezi la aproape orice dispozitiv preferat.

Montarea si configurarea acestui model a fost foarte usoara si si placuta ! Concluzia asupra acestui model ar fi faptul ca este un model de TOP ce merita achizitionat !

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - LG 43LH5100 - Pret promotional!
Tags: LG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*