REVIEW – LG PM12SP – Performante de top!

LG PM12SP Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

O noua zi, un nou produs, iar numele celui de astazi este LG PM12SP. Este vorba despre un aer conditionat foarte modern, care va va impresiona placut. Eu l-am testat, iar acum vi-l prezint! Trebuie sa stiti in primul rand ca modelul se adreseaza caselor de mici dimensiuni, sau livingurilor, deoarece puterea sa generala este de 12000 BTU.

Designul acestui aparat este discret, deci se va potrivi perfect in orice tip de incapere. Aparatul foloseste tehnologia Standard Plus Inverter, ceea ce il face mult mai eficient decat cele clasice. Impreuna cu el, veti primi si telecomanda pentru comanda, de unde aveti posibilitatea de a afla informatii despre functionare, dar de unde puteti sa si setati aparatul sa functioneze asa cum doriti! Pentru a descoperi opiniile celor care deja l-au folosit, atunci va recomand sa vedeti Recomandarea noastra -> AICI!

LG PM12SP vine cu o multime de functii si tehnologii speciale. Spre exemplu, el vine cu Wi-Fi incorporat ce ne ofera posibilitatea de a seta aparatul de pe telefonul mobil. De altfel, el ne permite sa setam manual controlul activ de energie, iar pe telecomanda vom afla intotdeauna consumul.

Aparatul are in dotarea sa un filtru extrem de eficient, care impiedica particulele de praf si bacteriile sa intre in locuinta noastra. In timpul functionarii, electrocasnicul este foarte silentios, iar asta se datoareaza modului in care a fost construit.

Mai vreau sa va spun faptul ca LG PM12SP ne ofera patru functii diferite de climatizare. Acestea sunt: ventilatie, racire, incalzire, dar si dezumidificare. Cu alte cuvinte, aparatul ne ofera solutii indiferent de temperatura si anotimp!

Merita sa cumperi LG PM12SP?

Cu siguranta da! Dar, inainte de toate, mai vreau sa stiti faptul ca acest aparat foloseste clasa de consum A++. Fiind una superioara, ne vom bucura si de o reducere a facturii de curent.

Daca doriti un aparat de calitate, ce are o putere de racire buna si care poate fi achizitionat la un pret bun, atunci LG PM12SP este modelul pe care cu siguranta il cautati!

Vezi pretul de azi 26.07.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Hitachi R-H240PRU4(SLS) pret si pareri!
Tags: LG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*