REVIEW – Liebherr CNef 4315 Caracteristici tehnice pe masura!

Liebherr CNef 4315 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Este timpul să dezbatem un subiect pe care dumneavoastră sigur va interesat cel puțin măcar o dată. Ce să alegem între un frigider și o combină frigorifică? Eu propun să citiți mai multe detalii legate despre o combină frigorifică care vine la o super ofertă. Liebherr CNef 4315 este o combină frigorifică de culoare argintie din gama Comfort. Este dotată cu mai multe sertare și rafturi glisa bile ușor de demontat. Vom descoperi caracteristicile produsului și un preț foarte promoțional în cadrul articolului.

Vreau să vă spun că avem o combină frigorifică de foarte bună calitate care prezintă un sistem de dezghețare automat No Frost disponibil atât pentru frigider cât și pentru congelator. La Ce sistem va reduce formarea de gheață în interior iar umiditatea va fi controlată corespunzător. Liebherr CNef 4315 este de asemenea o combină frigorifică dotată și cu un filtru împotriva mirosurilor și beneficiază și de funcția de vacanță (Holiday). Dacă doriți mai multe informații despre produsul acesta pentru achiziționare verificati și Recomandarea noastra -> AICI!

În interior am descoperit faptul că sunt patru sertare din sticlă iar congelatorul care are o capacitate de 101 litri beneficiază de trei compartimente separate cu o capacitate de congelare de 16 kg pe 24 de ore. Consumul de energie este foarte redus pentru acest model fiind clasatA+++, Liebherr CNef 4315 consumă doar 165 de kw pe an.

Un lucru minunat legat de acest model este că beneficiază de un afișaj led pentru informații detaliate despre temperaturi și sertarul din interior pentru legume și fructe bio cool, beneficiază de controlul umidității.

Se va asigura o prospețime îndelungată pentru legumele și fructele tale.

Păreri Liebherr CNef 4315

Acest model este foarte silențios în timpul funcționării și are autonomie în cazul unei căderi de curent de 24 de ore. Dacă aceste criterii v-au convins, achiziționati produsul accesând oferta de mai jos.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Beko WKY71233PTLYB3 - Tehnologie evoluata !
Tags: Liebherr

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*