REVIEW – Liebherr CTPsl 2921 descopera cel mai mic pret!

Liebherr CTPsl 2921 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Avem de discutat astăzi despre un frigider foarte interesant care prezintă câteva tehnologii esențiale pentru păstrarea alimentelor la rece pe termen lung de timp. Vom discuta despre Liebherr CTPsl 2921 restul în frigider cu două uși, și vine cu tehnologie care plasează produsul în topul produselor electrocasnice cu consum redus de energie. Veți descoperi caracteristicile principale și prețul special cu care puteti sa achizitionati acest produs!

Frigiderul acesta este dotat cu sistemul de gestionare spațiu denumit Vario space. Asta înseamnă că se poate crea în spațiul variabil prin detașarea suporturilor și montarea acestora după bunul plac. Astfel se va crea un spațiu necesar recipientelor mai mari. Pot să spun despre acest model care în volum interior destul de generos. Liebherr CTPsl 2921 beneficiază de un volum de 272 de litri net total.Citiți mai multe detalii chiar aici. Recomandarea noastra -> AICI!

Vreau să vă spun că modelul are la interior 5 rafturi din sticlă și 4 suporturi pe ușă. Cel mai important lucru este că ladă pentru legume și fructe este foarte încăpătoare. Congelatorul este și el destul de încăpător având un volum de 52 de L.

Sistemul de dezghețare la modelul Liebherr CTPsl 2921 este de tip automat pentru frigider și de tip manual pentru congelator. În interior am observat că modelul beneficiază de iluminare led care este mult mai eficient decât în cazul becurilor clasice.

Păreri Liebherr CTPsl 2921

Vrea să mai menționez faptul că modelul acesta de frigider consumă foarte puțină energie electrică fiind clasat A++. De asemenea este dotat cu un compresor cu tehnologie modernă care asigură o funcționare silențioasă, și chiar în cazul unei pene de curent poate funcționa până la 24 de ore fără nicio problemă păstrând alimentele în stare cât mai proaspătă.

Este model pe care îl recomand tuturor celor care caută un frigider accesibil cu performanțe foarte bune.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Liebherr CNbs 3915 un aspect modern!

Tags: Liebherr

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*