REVIEW – Liebherr GNP 4355 un aspect asemanator unui frigider!

Liebherr GNP 4355 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Vreau să vă vorbesc acum despre un congelator foarte interesant care poate fi alegerea unei familii pentru a extinde spațiul de stocare pentru congelatorul din frigiderul existent. Este vorba despre modelul Liebherr GNP 4355 care prezintă caracteristicile foarte interesante in ceea ce privește spațiul de stocare și prezintă de asemenea și un consum redus de energie electrică fiind dotat cu tehnologie modernă.

Acest congelator are un aspect foarte interesant de culoare albă și un mâner integrat. Modelul măsoară dimensiunile de cm și are un aspect asemănător unui frigider obișnuit. Cu toate acestea El este un congelator de foarte bună calitate care poate fi soluția perfectă pentru depozitarea unor cantități mari de alimente și produse din carne, cu un consum redus de energie. Dacă sunteți interesați de achiziționare vă invit să verificați și Recomandarea noastra -> AICI!

Acest congelator prezintă o capacitate totală de 270 l, și este prevăzut în interior cu 8 compartimente separate care au o capacitate de congelare de 18 kg pe 24 de ore. Este foarte important acest lucru pentru mulți dintre noi. Sistemul de dezghețare este de tip No Frost  așa că nu se va forma gheață în access în interior.

Trebuie să specific faptul că există funcția de super congelare, iar această funcție face ca Liebherr GNP 4355 să scadă temperatura foarte mult pentru toate alimentele proaspete adăugate în interior. Acestea fiind aduse la temperatura normală de congelare foarte repede. Modelul are și un consum de energie foarte redus fiind clasificat A+++, este catalogat un consum de 168 de kw pe an.

Păreri Liebherr GNP 4355

Vreau să vă mai spun că există și un sistem de avertizare pentru ușa care nu este închisă corespunzător astfel se evita un incident de ridicarea temperaturii în interior. Dacă sunteți impresionați de produs vă invit să achiziționați cu încredere apelând la oferta de mai jos.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Liebherr Confort CN4213 - Pret promotional!
Tags: Liebherr

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*