REVIEW – Liebherr GT 2632 clasa energetica A++!

Liebherr GT 2632 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Lada frigorifică Liebherr GT 2632 vine în ajutorul gospodăriilor în care este nevoie de o capacitate mare de stocare pentru produse din carne de exemplu, care pot fi congelate și păstrate în stare foarte bună pe termen lung de timp. Modelul prezintă caracteristici tehnice deosebite și se poate găsi în opresc promoțional după cum veți descoperi în cadrul acestui articol.

Congelatorul vine pregătit pentru utilizare intensă și prezintă un spațiu generos la interior. Volumul total al acestui congelator este de 237 l. Controlul temperaturilor se face dintr un termostat electronic care poate controla în funcție de mediul ambiant temperatura din interior cu mare precizie. Acest lucru este foarte important pentru o economie de energie foarte bună. Modelul consumă foarte puțină energie electrică deoarece este clasificat A++.Citiți mai multe detalii chiar aici. Recomandarea noastra -> AICI!


Vreau să vă vorbesc acum despre o altă caracteristică importantă al modelului. Modelul în cazul în care rămâne fără energie electrică acesta poate funcționa timp de 60 de ore fără energie electrică păstrând congelate toate produsele din interior. Alimentele tale vor fi în siguranță cu lada frigorifică Liebherr GT 2632.

Modelul vine în culoarea albă și are dimensiunile de 91.7 x 86.9 x 75.8 cm. Capacitatea de congelare este de 24 de kg pe 24 de ore fiind foarte ridicat această performanță. În mod sigur muzi3 voi sunt încântat și de interiorul acesteia deoarece beneficiază de două coșuri din sârmă Unde puteți stoca separat alimentele și mai rămâne și spațiu sub acestei coșuri pentru alte produse sau recipiente.

Păreri Liebherr GT 2632

Există un sistem electronic care poate controla temperatura în funcție de mediul ambiant și acest lucru este foarte interesant pentru cei care caută o ladă frigorifică de buna calitate. Recomand achiziționarea produsului  Liebherr GT 2632 la prețul promoțional care poate fi găsit pe această pagină.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Liebherr CTP 3316 pret accesibil pentru tine!

Tags: Liebherr

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*