REVIEW – Liebherr K 4220 la un pret de exceptie!

Liebherr K 4220 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Buna ziua, dragi cititori! Daca sunteti pasionati de aceasta gama de produse,  atunci modelul pe care am sa vi-l prezint astazi  s-ar putea sa fie cel pe care il cautati! Iar cu o buna informare chiar ati putea intra in posesia lui. Citeste cu atentie, articolul de mai jos deoarece  iti voi arata  tot ce poate  oferi frigiderul Liebherr K 4220.  Tehnica de cea mai inalta calitate, design modern si compact si un pret pe masura! Acesta este in cateva cuvinte frigiderul cu o usa de la Liebherr K 4222, care iti poate schimba viata! La fel sustin si clientii care au intrat déjà in posesia acestui aparat! Recomandarea noastra -> AICI!

In ultimii ani , Liebherr a lansat  pe piata o gama larga de aparate cu un consum redus de energie. Acum, a ridicat performantele aparatelor sale la cel mai inalt nivel, prin introducerea  comenzilor inteligente  combinatie  tehnologii ale sistemelor de racire, utilizand material de cea mai buna calitate  si compresoare extreme de eficiente  ce asigura cel mai redus consum de energie. Aparatul despre care vorbim azi este incadrat intr-o de clasa de eficienta energetic superioara astfel ca, consumul sau anual nu va depasi 155 kwh.


Dispozitivul se bucura de o capacitate de incarcare generoasa pentru nevoile zilnice ale intregii familii. Beneficiezi de compartimente spatioase si bine organizate astfel incat sa fie cat mai mult adaptate  nevoilor tale. Lumina moderna de tip LED, este durabila si eficienta in ce priveste  consumurile , si iti ofera vizibilitate  foarte buna in orice colt al frigiderului. Dispozitivul dispune de o capacitate de 390 litri volum net, incluzand un numar de 7 rafturi ajustabile in frigider si alte 5 in usa interioara.

Pareri Liebherr K 4222

Functia automata SuperCool scade temperatura frigiderului pana la nivelul perfect  pentru  o racirea rapida a alimentelor depozitate, astfel incat  prospetimea, si pastrarea alimentelor pentru un timp indelungat devine o certitudine. Compresorul  de mare putere este capabil sa asigure o racire extrem de puternica generand un volum mare de aer racit, in timp ce regleaza puterea de racire.

Recomand cu toata convingerea modelul Liebherr K 4222, deoarece va bucurati de tehnologie de mare clasa ce garanteaza un timp indelungat de functionare, iar pretul chiar daca pare un pic cam mare se justifica data fiind clasa superioara  in care se incadreaza acest dispozitiv!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Indesit IWSD61251CECO pret promotional de vara!
Tags: Liebherr

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*