REVIEW – Liebherr KBbs 4350 o oferta foarte buna!

Liebherr KBbs 4350 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Vreau să vă arăt astăzi posibilitatea de a beneficia de un frigider cu o singură ușă dar care să acopere necesitatea unei familii numeroase în ceea ce privește depozitarea a unei cantități mari de alimente în interiorul său. Frigiderul Liebherr KBbs 4350 este dotat cu cele mai noi tehnologii și oferă o calitate foarte bună a materialelor și a finisajelor. Modelul are un aspect modern și poate înfrumuseța orice în bucătărie în care va fi situat. Vă invit să descoperim produsul în articolul care urmează.

Frigiderul Acesta are specificații de top. În ceea ce privește aspectul său are culoarea oțelului și prezintă un mâner situat vertical. Dimensiunile sale sunt gândite să puteți situat frigiderul în orice bucătărie, el având o înălțime de 185 cm. Vreau să vă mai spun că beneficiați și de un volum mare la interior. Liebherr KBbs 4350 are un volum total de 367 litri. Dacă doriți să achiziționați verifica și Recomandarea noastra -> AICI!

Funcția de Super racire este interesantă și asigură răcirea rapidă a alimentelor proaspăt introduse în interior cu un consum redus de energie electrică. Pentru că tot a venit vorba despre consum, modelul acesta este clasificat A+++ și are un consum total de 90 de kW.

În interior se vor regăsi 6 rafturi din sticla de foarte buna calitate. Modelul are de asemenea și o ladă pentru legume și fructe Bio Fresh și un suport pentru sticle. Mai este disponibilă și funcția de vacanță Holiday care este ideală pentru activare în momentul când plecați o perioadă lungă de timp de acasă.

Păreri Liebherr KBbs 4350

Acest frigider este în mod sigur o alegere potrivită pentru oricine dorește super calitate și un aspect ultra modern pentru frigiderul său. Achiziționarea acestui produs nu ar trebui să fie o problemă dacă vă gândiți la preț. Accesați oferta cea mai avantajoasă pentru dumneavoastră prin butonul de mai jos.

Vezi pretul de azi 18.09.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Liebherr KB 4310 pret foarte bun!
Tags: Liebherr

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*