REVIEW – Liebherr Premium CBNPes 5167 tehnologia No Frost!

Liebherr Premium CBNPes 5167 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Vreau să vorbim acuma despre un super frigider de foarte de o calitate foarte bună care prezintă cele mai noi tehnologii și un consum de energie foarte redus. Este vorba despre modelul Liebherr Premium CBNPes 5167 care prezintă tehnologia No Frost, și dispune de două compresoare cu două sisteme de răcire separate. Modelul este interesant și prezintă performanțe foarte bune așa că vă invit să îl descoperim în articolul care urmează.

Pot să spun despre acest model că este finisat cu inox și prezintă un design foarte modern care va înfrumuseța bucătăria ta. Modelul are în dotare un volum total de 411 litri și prezintă dimensiunile de 202 x 75 x 63 cm. Este foarte încăpător pentru multe alimente și are facilități deosebite în ceea ce privește organizarea spațiului interior. Modelul este dotat chiar și cu un ICE maker despre care voi discuta puțin mai târziu. Până atunci puteți verificați și Recomandarea noastra -> AICI!

În interior sistemul de dezghețare No Frost este foarte util și va împiedica formarea de gheață în plus pe alimentele dumneavoastră. Liebherr Premium CBNPes 5167 dispune de un congelator cu un volum total de 112 l care are o capacitate de congelare de 14 kg în 24 de ore.

Mașina de făcut gheață este utilă și are conexiune la apă. Veți dispune de cuburi de gheață pentru orice ocazie și în orice clipă. Un alt lucru interesant este ladă pentru legume și fructe dotata cu sistemul biofresh Plus. Acest lucru înseamnă umiditate controlată, și prospețime în plus.

Păreri Liebherr Premium CBNPes 5167

În interior veți descoperi mecanismul de închidere soft sistem. Chiar și cu rafturile încărcate dumneavoastră veți folosi un minim de efort pentru a deschide sau a închide ușa. Pentru cei mai pretențioși dintre voi acest model poate fi cel mai potrivit frigider. Achiziționați cu încredere accesand oferta promoțională de astăzi.

Vezi pretul de azi 16.10.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – Electrolux EUF2704AOW pret promotional!
Tags: Liebherr

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*