REVIEW – Liebherr WKb 1812 o culoare atragatoare!

Liebherr WKb 1812 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Discutăm în acest articol despre un produs foarte interesant legat de păstrarea colecției dumneavoastră de vinuri. Liebherr WKb 1812 este o vitrină pentru vinuri dotată cu tehnologie modernă pentru păstrarea pe termen lung de timp a sticlelor de vin de orice fel și din orice colecție. Prezintă în dotare câteva aspecte interesante despre care vreau să discutăm. Oferta cea mai mică de pe piață o veți găsi puțin mai jos așa că vă invit să citiți acest articol.

Vitrina de vinuri este un aparat frigorific de foarte înaltă calitate pentru anumite persoane care doresc să păstreze în condiții Excelente vinuri fie ele obișnuite sau de colecție, pe termen foarte lung de timp. Această vitrina pentru vinuri are o dimensiunile de 89 x 60 x 61.3 CM, așa că are un aspect foarte compact și prezintă două rafturi în interior. Are o culoare foarte atrăgătoare și geamul este transparent pentru o vizibilitate bună în interior. Dacă sunteți siguri de această achiziție verificați și Recomandarea noastra -> AICI!

Este timpul să vorbim puțin și despre caracteristicile produsului. Modelul are un volum total de 134 de litri, și beneficiază de un afișaj digital pentru verificarea temperaturilor interioare. Cel mai important la vinuri este păstrarea temperaturii constante. Liebherr WKb 1812 este prevăzut cu un sistem electronic de control al temperaturii lor.

Există câteva lucruri despre care testele știți în legătură cu vitrina de vinuri Liebherr WKb 1812. Acest model prezintă un sistem de control al umidității interioare pentru păstrarea dopurilor de pluta stare buna prevenind uscarea. Nivelul de zgomot este redus iar consumul de energie este și el destul de mic, modelul fiind clasat A.

Păreri Liebherr WKb 1812

Modelul acesta din gama Vinothek beneficiaza la interior de un ventilator care va asigura circulația aerului constant printre toate sticlele. Se va evita orice dezechilibru de temperatură, fie el și cel mai mic. Acest produs este cu adevărat extraordinar, și îl recomand cu încredere. Vă invit să accesați oferta noastră care se găsește puțin mai jos.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Liebherr CTN 5215 tehnologie No Frost!
Tags: Liebherr

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*