REVIEW – Meister Hausgerate HRH670-7212CCW pret promotional!

Meister Hausgerate HRH670-7212CCW Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

De la un brand cu rezonanta nemteasca dar cu origini romanesti, MEISTER HAUSGERATE, venim astazi in intampinarea voastra cu un model de masina de spalat automata, pana acum detaliandu-va doar despre cele semi-automate.

Este vorba despre un model bunicel, la un pret excellent. Vorbim deci despre  meister Hausgerate – HRH670-7212CCW, o masina cu incarcare frontala care stoarce rufelke cu 1200 rpm.Va recoomandam sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Cu o incarcare de 7kg rufe, noi o vedem pregatita sa faca fata unei familii cu 4 membri. Este destul de silentioasa producand un zgomot de 72 dB la stoarcere si doar 58 dB in timpul spalarii.

Cuva este din inox, un material bun si durabil iar masina se incadreaza in tipul de eficienta energetica A+. culoarea fiind alb, cu un panou de comanda de tip LCD.

Vine cu 16 programe de spalare din care as aminti: program rufe colorate, jeans, bumbac, lana, lenjerii sau sintetice. Programul scurt finalizeaza ciclul de spalare in 28 minute.

Masina vine cu o functie de auto-curatare, semnalizeaza sonor atunci cand se termina programul si da pozibilitatea sa intrerupeti programul si sa adaugati rufe suplimentar.

Daca aveti copii mici si exista posibilitatea sa ajunga langa masina de spalat nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca aceasta este prevazuta cu un sistem de blocare a interfetei.

Pareri Meister Hausgerate HRH670-7212CCW

Are un design atractiv, panoul LCD este destul de generos sin oi credem ca se poate incadra usor in gospodaria Dvs.

Asa cum spuneam si la inceput, pretul este OK, este un produs accesibil, avand in vedere specificatiile.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Bosch SPV40M20EU – Functii de top!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*