REVIEW – Midea Blanc MSMADU-24HRFN1 – Pret si informatii!

Midea Blanc MSMADU-24HRFN1 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Midea Blanc MSMADU-24HRFN1 este numele aparatului de aer conditionat pe care vi-l descrie in randurile care urmeaza. Va recomand sa cititi cu atentie, deoarece veti afla toate informatiile necesare despre produs. Aparatul va ofera o super capacitate de 24000 BTU, iar asta inseamna ca daca va fi corect amplasat, el are puterea de a raci chiar si un apartament intreg.

In pachet veti primi cele doua unitati, dar si o telecomanda moderna care va ajuta sa-l setati si care va ofera informatii despre functiile setate, plus temperatura. Unitatea interna vine intr-un aspect curbat, ce face ca designul ei sa fie atat modern, cat si unul elegant. Inainte de a continua acest articol, va invit sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Midea Blanc MSMADU-24HRFN1 vine cu foarte multe functii speciale, fiecare dintre ele fiind utila pentru o anumita temperatura sau situatie. Iata care sunt ele: racire, incalzire, ventilatie, dezumidificare, modul Super racire, timer 24 ore, modul eco, modul silentios, sistem dublu de purificare, auto-curatare, auto-diagnoza etc.

In timpul testelor, acest aparat m-a impresionat cu capacitatea lui de racire. Cu toate ca am setat puterea la maximum, el a functionat intr-un mod foarte silentios, lucru cenu poate fi decat un plus! De asemenea, este important sa va spun ca el foloseste Clasa A++, iar asta inseamna ca voi va veti  bucura de un consum mic de energie electrica.

Pe final vreau sa va spun ca dispozitivul este dotat cu filtre speciale ce sunt concepute pentru a purifica aerul din casa voastra. Practic, va veti bucura de un mediu lipsit de factori ce va pot afecta sanatatea precum: particule de praf, mucegai sau microbi.

Ce pret are Midea Blanc MSMADU-24HRFN1?

Midea Blanc MSMADU-24HRFN1 este un aparat de aer conditionat premium, dedicat chiar si celor mai pretentiosi cumparatori. Pretul lui este unul destul de corect daca ne raportam la performantele sale, asadar recomand cu drag investitia!

Recomandarea noastra -> AICI!

Vezi si:  REVIEW - Whirlpool WHM3911 o lada frigorifica Clasa A+ la un pret bun !
Tags: MIDEA

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*