REVIEW – Mitsubishi MSZ-DM25VA – Pret promotional pentru tine!

Mitsubishi MSZ-DM25VA Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

In urma testelor pentru aparatul de aer conditionat Mitsubishi MSZ-DM25VA, am revenit ca de fiecare data cu un review dedicat in care vi-l voi prezenta si voua, asta pentru ca voi sa fiti bine informati in eventualitatea in care doriti sa cumparati un astfel de dispozitiv. O sa incep cu designul sau, deoarece contactul vizual este primul cu orice produs. Unitatea interna este construita din materiale de o buna calitate, iar aspectul exterior al acesteia este modern, ea fiind dotata si cu un mini display, plus o serie de LED-uri. Recomandarea noastra -> AICI!

De altfel, este important sa cunoasteti capacitatea aparatului. Modelul propune 9000 BTU pe ora, ceea ce inseamna ca este potrivit pentru suprafete de pana la 20/25 metri patrati. Datorita compresorului Inverter pe care il detine, voi veti avea parte de un electrocasnic mai eficient si mai economic spre deosebire de modelele conventionale. In plus, clasa A+ va facilita un consum redus de energie electrica. Daca doriti sa descoperiti si alte opinii despre produs, puteti sa cititi aici

Indiferent de temperatura interioara, sau cea exterioara, Mitsubishi MSZ-DM25VA este un ajutor de nadejde in orice gospodarie. Spun asta pentru ca acest aparat va ofera urmatoarele functii: programator, auto-curatare, auto-restart, mod economic, mod silentios, functie de incalzire, ventilatie, racire, dar si dezumidificare. Fiecare dintre acestea pot fi setate cu ajutorul telecomenzii pe care o veti primi.

Produsul este unul Wi-Fi Ready. Concret, voi veti putea controla aparatul de la distanta, fara sa fiti acasa, cu ajutorul telefonului mobil. Pentru ca acest lucru sa se intample, va trebui totusi sa achizitionati separat un modul special.

Teste cu Mitsubishi MSZ-DM25VA

In timpul testelor, aparatul s-a dovedit a fi extrem de eficient, dar si silentios, cu toate ca puterea era cea maxima. Temperatura din camera s-a schimbat rapid, iar acest lucru este un mare avantaj.

Mitsubishi MSZ-DM25VA este un aer conditionat de o buna calitate, pe care vi-l recomand. Pretul sau este unul bun daca ne raportam la toate cele specificate mai sus.

Vezi pretul de azi 26.07.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – Mitsubishi MSZ-EF25VEB la un pret de exceptie !
Tags: MITSUBISHI

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*